Κορονοϊός Ελλάδα 14 Απριλίου Κορονοϊός Ελλάδα 8 Απριλίου Κορονοϊός Ελλάδα 4 Απριλίου Τσιόδρας - Χαρδαλιάς LIVE
eurokinissi

Κορονοϊός Ελλάδα 4 Απριλίου Σωτήρης Τσιόδρας – Νίκος Χαρδαλιάς LIVE  Τα τελευταία δεδομένα: τα καταγεγραμμένα κρούσματα και οι νεκροί

Σήμερα 4 Απριλίου σύμωνα με όσα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας έχουμε 60 νέα κρούσματα. 1673 ο συνολικός αριθμός – το 55% αφορά άνδρες. 92 νοσηλεύονται διασωληνομένοι  εκ των οποίων 20 γυναίκες. 10 έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Ανακοίνωσε επίσης 9 νέους θανάτους, 68 συνολικά στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο Σωτήρης Τσιόδρας στην Ελλάδα είχαμε έως 3 Απριλίου 99 νέα καταγεγραμμένα κρούσματα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ήταν 1619, εκ των οποίων τα 119 αφορούν το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος.

92 άτομα νοσηλεύονταν  εκ των οποίων οι 23 είναι γυναίκες. Ο κ Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 6 νέους θανάτους, και συνολικά 59 θανάτους στην Ελλάδα. Τέλος έγιναν 22.437 εργαστηριακά τεστ.

Δείτε τη σημερινή ενημέρωση για τα νέα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, καθώς και την πορεία των ασθενών που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες παραχωρούν αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας.

Live η καθιερωμένη ενημέρωση που κάνουν στις 6 το απόγευμα καθημερινά ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς σχετικά με την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα κατά το τελευταίο 24ωρο.

Κορονοϊός Ελλάδα 4 Απριλίου Τσιόδρας – Χαρδαλιάς