Τσιόδρας: 11 κρούσματα covid-19 σε δομή των Ενόπλων Δυνάμεων Κορονοϊός Ελλάδα 16 Απριλίου Σωτήρης Τσιόδρας Κορονοϊός Ελλάδα 3 Απριλίου Τσιόδρας - Χαρδαλιάς LIVE
eurokinissi

Κορονοϊός Ελλάδα 3 Απριλίου Σωτήρης Τσιόδρας – Νίκος Χαρδαλιάς LIVE  Τα τελευταία δεδομένα: τα καταγεγραμμένα κρούσματα και οι νεκροί

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην Ελλάδα έχουμε 99 νέα καταγεγραμμένα κρούσματα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 1619, εκ των οποίων τα 119 αφορούν το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος.

92 άτομα νοσηλεύονται  εκ των οποίων οι 23 είναι γυναίκες. Ο . Τσιόδρας ανακοίνωσε 6 νέους θανάτους, και συνολικά 59 θανάτους στην Ελλάδα. Τέλος έγιναν 22.437 εργαστηριακά τεστ.

Χθες 2 Απριλίου ανακοινώθηκαν 27 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και 23 στην δομή προσφύγων στη Ριτσώνα. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας Σωτήρης Τσιόδρας ανακοινώσε ότι 91 κρούσματα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Τρεις νέοι θάνατοι στην χώρα ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 53.

Δείτε τη σημερινή ενημέρωση για τα νέα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, καθώς και την πορεία των ασθενών που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες παραχωρούν αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας.

Live η καθιερωμένη ενημέρωση που κάνουν στις 6 το απόγευμα καθημερινά ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς σχετικά με την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα κατά το τελευταίο 24ωρο.

Κορονοϊός Ελλάδα 3 Απριλίου Τσιόδρας – Χαρδαλιάς