Κορονοϊός Ελλάδα 15 Απριλίου Κορονοϊός Ελλάδα 11 Απριλίου Τσιόδρας - Χαρδαλιάς LIVE Κορονοϊός Ελλάδα 2 Απριλίου Τσιόδρας - Χαρδαλιάς LIVE
eurokinissi

Κορονοϊός Ελλάδα 2 Απριλίου Σωτήρης Τσιόδρας – Νίκος Χαρδαλιάς LIVE  Τα τελευταία δεδομένα: τα καταγεγραμμένα κρούσματα και οι νεκροί

Σήμερα ανακοινώθηκαν 27 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και 23 στην δομή προσφύγων στη Ριτσώνα. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας Σωτήρης Τσιόδρας ανακοινώσε ότι 91 κρούσματα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Τρεις νέοι θάνατοι στην χώρα ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 53.

Στους 50 ανέρχονταν χθες 1η Απριλίου οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, σύμφωνα με ενημέρωση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα. Τα νέα κρούσματα είναι 81 και έχουν ανιχνευθεί 20 κρούσματα σε πλήρωμα κρουαζιερόπλοιου. Ο συνολικός αριθμός είναι 1.415.

Δείτε τη σημερινή ενημέρωση για τα νέα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, καθώς και την πορεία των ασθενών που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες παραχωρούν αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας.

Live η καθιερωμένη ενημέρωση που κάνουν στις 6 το απόγευμα καθημερινά ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς σχετικά με την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα κατά το τελευταίο 24ωρο.

Κορονοϊός Ελλάδα 2 Απριλίου Τσιόδρας – Χαρδαλιάς