Τσιόδρας: 11 κρούσματα covid-19 σε δομή των Ενόπλων Δυνάμεων Κορονοϊός Ελλάδα 16 Απριλίου Σωτήρης Τσιόδρας Κορονοϊός Ελλάδα 3 Απριλίου Τσιόδρας - Χαρδαλιάς LIVE
eurokinissi

Κορονοϊός Ελλάδα 16 Απριλίου Σωτήρης Τσιόδρας – Νίκος Χαρδαλιάς LIVE  Τα τελευταία δεδομένα: τα καταγεγραμμένα κρούσματα και οι νεκροί

Δείτε τη σημερινή ενημέρωση για τα νέα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, καθώς και την πορεία των ασθενών που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες παραχωρούν αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας.

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 16  Απριλίου ο Σωτήρης Τσιόδρας εκ κέρους του ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 15 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων ήταν είναι 2207 εκ των οποίων το 56,2% άνδρες. 69 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Τέλος ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας ανακοίνωσε 3 νέους θανάτους από τον κορονοϊό στην Ελλάδα που ανεβάζει σε 105 τον συνολικό αριθμό των νεκρών.

Χθες Μεγάλη Τετάρτη 15  Απριλίου ο Σωτήρης Τσιόδρας εκ κέρους του ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 22 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων ήταν είναι 2192 εκ των οποίων το 56,2% άνδρες. 72 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Τέλος ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας ανακοίνωσε 1 νέο θάνατο από τον κορονοϊό στην Ελλάδα που ανεβάζει σε 102 τον συνολικό αριθμό των νεκρών.

Live η καθιερωμένη ενημέρωση που κάνουν στις 6 το απόγευμα καθημερινά ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς σχετικά με την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα κατά το τελευταίο 24ωρο.

Κορονοϊός Ελλάδα 16 Απριλίου Τσιόδρας – Χαρδαλιάς