Αναδρομικά συντάξεων Προσωπική διαφορά Απασχόληση αποστράτων Εκλογές ΕΑΑΣ 23 Φεβρουαρίου

Αναδρομικά συντάξεων Προσωπική διαφορά Απασχόληση αποστράτων – Τα «καυτά θέματα» που αναλύει στο Armyvoice.gr ο πρόεδρος της ΠΟΣ Βασίλης Νικολόπουλος

Αναδρομικά συντάξεων Προσωπική διαφορά Απασχόληση αποστράτων

Μιλώντας αποκλειστικά στο Armyvoice.gr και την Ιωάννα Ηλιάδη, ο κ. Νικολόπουλος υποστηρίζει ότι τίποτε ακόμα δεν είναι οριστικό αναφορικά με τα αναδρομικά και την προσφυγή του ΕΦΚΑ στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να δοθούν μόνο σε όσους έχουν κάνει αγωγές.

Εξηγεί τι συμβαίνει με το θέμα της προσωπικής διαφοράς και των συντάξεων όσων σήμερα βρίσκονται στην ενέργεια και θα γίνουν οι νέοι συνταξιούχοι το προσεχές διάστημα.

Τέλος αναφέρεται στο μείζον θέμα της απασχόλησης των αποστράτων φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα για το ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τη σύνταξή τους, εάν απασχοληθούν κάνοντας κάποια ελάχιστα μαθήματα την εβδομάδα.

Υπάρχουν όμως κα τα καλά νέα. Ξεκίνησε η καταβολή των εκκρεμών συντάξεων όσων είχαν αποστρατευθεί το 2017. Δείτε τις λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί:

 

 

Προηγούμενο άρθροΔιακόπουλος: Οι Κινέζοι δεν μας δώρισαν ιατρικό υλικό
Επόμενο άρθροΆδεια ειδικού σκοπού παράταση έως 10 Μαϊου
Ιωάννα Ηλιάδη - Ioanna Iliadi
Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Kάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).