Κορονοϊός 9/8 - Τύρναβος: Έκτακτα μέτρα στον Αμπελώνα με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά Άδεια ειδικού σκοπού Χαρδαλιάς: Διπλασιάζονται οι λαϊκές αγορές - 222 στην Αττική Απαγόρευση Κυκλοφορίας σε 5 Δήμους Απαγόρευση Κυκλοφορίας 13033 Νίκος Χαρδαλιάς Τα νέα μέτρα Πάσχα 2020: Τι μέτρα έχουν ληφθεί
EUROKINISSI

Άδεια ειδικού σκοπού έως τις 10 Μαϊου για δημόσιο και ιδιώτες ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση

Άδεια ειδικού σκοπού έως τις 10 Μαϊου για δημόσιο και ιδιώτες

Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, είπε ότι τα θετικά αποτελέσματα από την αντιμετώπιση της πανδημίας, επιτρέπει τη συζήτηση για την σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού.

Είπε ότι τα μέτρα ισχύουν μέχρι 4 Μάιου και ζήτησε από τους πολίτες να τα τηρήσουν το τριήμερο της Πρωτομαγίας. «Εάν βγούμε από το σπίτι θα πρέπει να το κάνουμε με προσοχή. Η έξοδος από το σπίτι γίνεται για συγκεκριμένους λόγους», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι 4 Μαΐου, δεν υπάρχει χώρος για χαλάρωση. Η χρήση άδειας ειδικού σκοπού για γονείς παρατείνεται μέχρι 10 Μαΐου.

Η απόφαση περιοριστικών μέτρων ισχύει και για τους μουσουλμάνους τη περίοδο για το ραμαζάνι, υπενθύμισε. Τα μέτρα θα τηρούνται και θα ελέγχονται.

«Γίνεται τεράστια προσπάθεια με πρωταγωνιστές όλους εμάς. Έχουμε ευθύνη να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε πετύχει. Να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και να αποφεύγουμε τις μετακινήσεις».