Πολεμική Αεροπορία: Ευχές στον ΑΤΑ από το «fan club», που φαίνεται ότι έχει ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Θεμιστοκλής Μπουρολιάς

Λάβαμε την επιστολή του αναγνώστη μας και την δημοσίευουμε:

Η σημερινή συνεδρίαση του ΣΑΓΕ ολοκληρώθηκε το πρωί χωρίς πολλές εκπλήξεις.
Στην Πολεμική Αεροπορία είχαμε αρκετές αποστρατειες Υποπτεραρχων, αλλά και μία παραμονή στην ενεργό δράση, αυτή του σημερινού Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολια.

Ο Αρχηγός της 56ης σειράς της σχολής Ικάρων, με ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό, συνεχίζει την καριέρα του στην ενεργό δράση, κάτι το οποίο δικαιώνει την μέχρι τώρα πορεία του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, υποδειγματικός οικογενειάρχης, αγαπητός στη βάση των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας και όχι μόνο, αφήνοντας πολύτιμο έργο απ’ όπου κι αν πέρασε στην καριέρα του, κάτι που του αναγνωρίζεται καθημερινά.

Ο Αντιπτέραρχος Μπουρολιας εδώ και ένα περίπου χρόνο που μετακόμισε στη Λάρισα και ανέλαβε τα καθήκοντα του Α/ΤΑ, κάτω από δύσκολες συνθήκες με πολλές επικίνδυνες παραβιάσεις μέρα και νύχτα από τους γείτονες, έφερε την αποστολή του είς πέρας έως τώρα με μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση ποιος είναι το “αφεντικό” στον εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Σε άριστη συνεργασία και εκτελώντας τις οδηγίες του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεραρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιουμη, οδηγούν την Πολεμική Αεροπορία σε μία νέα εποχή σκληρών απαντήσεων σε κάθε πρόκληση αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, θωρακίζοντας τον εναέριο χώρο υψώνοντας ένα νοητό τοίχος.

Να ευχηθούμε στον Αρχηγό ΑΤΑ Θεμιστοκλή Μπουρολια καλή συνέχεια με ακόμα περισσότερες επαγγελματικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες.