80 ΑΔΤΕ: Πλημμελής η εφαρμογή μέτρων για τον COVID-19

80 ΑΔΤΕ: Πλημμελής η εφαρμογή μέτρων για τον COVID-19 καταγγέλλουν στελέχη στο Armyvoice.gr και ζητούν την παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΣ

Πληθαίνουν οι καταγγελίες που δεχόμαστε για πλημελή εφαρμογή των μέτρων αντιετώπισης του COVID-19 από διάφορες Μονάδες.

Το Armyvoice.gr θα δημοσιοποιεί επιβεβαιωμένα περιστατικά που καταγγέλλονται, με σκοπό να λάβει γνώση η ηγεσία και να γίνουν οι ανάλογες διορθώσεις.

Σήμερα στελέχη μας αναφέρουν ότι μονάδες στην 80 ΑΔΤΕ έχουν καθημερινά μέσα όλο το προσωπικό και δεν εφαρμόζουν πρακτικά μέτρα μείωσης, επειδή η διοίκηση τους υποχρεώνει να πάρουν άδεια όχι ειδικού σκοπού, αλλά από την κανονική τους άδεια.

Το αποτέλεσμα είναι να προσέρχονται όλοι στην εργασία και σε περίπτωση που εκδηλωθεί κάποιο περιστατικό, θα έχει μεγάλη και άμεση διασπορά, καθώς θα το μεταφέρουν όλοι στις οικογένειές τους.

Επιπλέον υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσει ολόκληρη η Μονάδα εάν εκδηλωθεί περιστατικό καθώς δεν θα έχει εφεδρείες που θα κληθούν να αναλάβουν εργασία.

Μιλήστε στο Armyvoice.gr εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε ανάλογο πρόβλημα στην Μονάδα σας. Στείλτε μας e-mail στο [email protected] περιγράφοντας το πρόβλημα και περιλαμβάνοντας στοιχεία επικοινωνίας.