Στρατιωτικές Λέσχες ΓΕΣ: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας μετά την πυρκαγιά στην 12η Μεραρχία 12η Μεραρχία: Πρωτοποριακό Κοινωνικό εργαστήρι Μελέτης - Εύγε!

Στρατιωτικές Λέσχες: Κλείνουν από 14/3 τις αίθουσές τους για τα στελέχη – Θα δίνουν φαγητό μόνο σε πακέτο, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για τις ουρές

Κλείνουν από αύριο σε όλη την Ελλάδα οι αίθουσες στις στρατιωτικές λέσχες. Το μέτρο περιλαμβάνεται στα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Δεδομένου ότι οι λέσχες εξυπηρετούν τα στελέχη σε όλη την χώρα, δεν θα σταματήσουν να παρέχουν υπηρεσίες. Όμως προκειμένου να αποφευχθεί να γίνουν χώροι μετάδοσης του κορονοϊου κλείνουν τις αίθουσες και θα δίνουν φαγητά μόνο σε πακέτο.

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι σε ορισμένες λέσχες του ΓΕΣ προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός σε ενδεχόμενη αναμονή, έχουν λάβει μέτρο να μπαίνουν μέσα οι δικαιούχοι σίτισης ανά δεκάδες προκειμένου να παραλάβουν τα πακέτα με το φαγητό και να αποχωρήσουν.

Στους χώρους των μαγειρίων πρέπει να εφαρμόζονται πλήρως τα προστατευτικά μέτρα που προβλέπονται για τα στελέχη τα οποία θα εργαστούν για την παρασκευή του φαφγητού.

Οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες όπως συγκεντρώσεις σε παιδικές χαρές και άλλες εορτές αναβάλλονται για ευνόητους λόγους.

 

Προηγούμενο άρθροΑΣΕΠ 6Κ/2018: Αναβάλλονται τα ψυχοτεχνικά
Επόμενο άρθροΤΡΑΙΝΟΣΕ ακύρωση εισιτηρίου λόγω κορονοϊού Τι ισχύει
Ιωάννα Ηλιάδη - Ioanna Iliadi
Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Kάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).