Στρατιωτικά Νοσοκομεία Προσλήψεις 220 νοσηλευτών ΤΩΡΑ 251 ΓΝΑ: Σοκ! Πέθανε εργαζόμενος από θερμοπληξία

Στρατιωτικά Νοσοκομεία Προσλήψεις 220 νοσηλευτών ΤΩΡΑ με απόφαση οτυ υπουργού υγείας σε 401 ΓΣΝΑ, ΝΝΑ, 251 ΓΝΑ και 424 ΓΣΝΕ

Την θωράκιση των στρατιωτικών νοσοκομείων με 220 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού ενέκρινε ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας, μετά από τις άοκνες προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνη Οικονόμου, οποίος απαίτησε να περιληφθούν και τα στρατιωτικά νοσοκομεία στον σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Αθόρυβος και αποτελεσματικός ο κ. Οικονόμου πέτυχε την ενίσχυση των μεγάλων στρατιωτικών νοσοκομείων με 220 άτομα επικουρικό νοσηλευτικό προσωπικό στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού πέραν, των 45 θέσεων που προσλαβάνονται κάθε χρόνο.

Η χρονική διάρκεια της πρόσλήψης του επικουρικού προσωπικού είναι ένα έτος. Κάθε στρατιωτικό νοσοκομείο θα προσλάβει 55 άτομα ως εξής:

Προηγούμενο άρθροΜεταθέσεις στρατιωτικών 2020 από 1η Ιουνίου – Άδεια Πάσχα
Επόμενο άρθροΝέα μέτρα για πολίτες – επιχειρήσεις 24/3
Ιωάννα Ηλιάδη - Ioanna Iliadi
Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Kάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).