ΟΒΑ πολεμική αεροπορία οβα ηεε α/γεα Ρόδος: Θετικός στον κορονοϊό σμηνίτης - Εισήχθη στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες 3 ημέρες - Υπηρετεί στο αεροπορικό απόσπασμα Ρόδου Αχαϊα: 52 σμηνίτες εξετάζονται για συμπτώματα κορονοϊού ΕΣΣΟ Μαρτίου 2019 Β’ ΕΣΣΟ: Καλούνται για στρατιωτική Θητεία στην Πολεμική Αεροπορία - Δείτε με προσοχή τις ημερομηνίες
ΦΩΤΟ αρχείου

Ρόδος: Θετικός στον κορονοϊό σμηνίτης – Εισήχθη στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες 3 ημέρες – Υπηρετεί στο αεροπορικό απόσπασμα Ρόδου

Ρόδος: Θετικός στον κορονοϊό σμηνίτης – Εισήχθη στο νοσοκομείο

Δεύτερο θετικό κρούσμα εντοπίστηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Σμηνίτη της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος εισήχθη για νοσηλεία πριν από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο της Ρόδου με συμπτώματα της νόσου του κορωνοϊού.

Τηρώντας το πρωτόκολλο έγινε το απαραίτητο τεστ στον ασθενή το οποίο πριν από λίγη ώρα αποδείχθηκε θετικό.

Σύμφωνα με νεότερες νεώτερες πληροφορίες, ο 25χρονος σμηνίτης που κατάγεται από άλλη περιοχή της χώρας και υπηρετεί τη θητεία του στο νησί, παρουσίασε κάποια συμπτώματα της νόσου, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς της μονάδος, αφού αρχικά τον περιέθαλψαν στη μονάδα, να τον μεταφέρουν το Σαββάτο στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Εκεί ακολουθήθηκαν όλα όσα προβλέπονται για ύποπτο περιστατικό και νοσηλεύονταν σε απομόνωση σε μονάδα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Το δείγμα εξέτασης είχε παρθεί αμέσως μετά την εισαγωγή του και η σχετική θετική απάντηση ήρθε σήμερα το απόγευμα.

Με βάση τις οδηγίες ο νεαρός οδηγήθηκε στον ειδικό θάλαμο όπου και νοσηλεύεται με πλήρη μέριμνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας.

Το πρώτο και το δεύτερο περιστατικό κορωνοϊού στο νησί, όπως διευκρινίστηκε αρμοδίως, δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Πηγή: rodiaki.gr