Προκήρυξη ΟΒΑ 2020 Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων ως μέτρο προσαρμογής στην αντιμετώπιση του κορονοϊού ζητούν από το ΓΕΕΘΑ


Σε ισχύ έως τις 30 Απριλίου είναι οι προκηρύξεις για την πρόσληψη ΟΒΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Λίγο μετά την ανακοίνωσή τους, η κυβέρνηση άρχισε να λαμβάνει μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό.

Στις προκηρύξεις αναφέρεται ρητά ότι «για την ανακατάταξη ή επανακατάταξη, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά, μέσα σε πλαστικό διαφανή φάκελο με έλασμα», και συνεπώς θα πρέπει να γίνει με φυσική παρουσία του προσώπου που θα τα υποβάλλει.

Αναγνώστες του Armyvoice.gr επισημαίνουν το πρόβλημα και ζητούν την τροποποίηση για προσαρμογή στα σημερινά δεδομένα.

Θα ήταν καλό το ΓΕΕΘΑ να επιληφθεί άμεσα του θέματος και να δώσει οδηγίες στα Γενικά Επιτελεία.

Ποιες προκηρύξεις είναι σε ισχύ:

Προκήρυξη ΟΒΑ 2020 στον Στρατό Ξηράς

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών και Υπουργού Εθνικής Άμυνας αποφασίστηκε η ανακατάταξη εξακοσίων (600) ΟΒΑ (Ειδικών Δυνάμεων) και εξακοσίων (600) ΟΒΑ (Πεζικού, Τεθωρακισμένων, Πυροβολικού, Τεχνικού, Υγειονομικού) στο Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο τριών (3) ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία (3) έτη.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων καθορίστηκε η 30 Απριλίου 2020.

Realshave.gr

Προκήρυξη ΟΒΑ 2020 στην ΠΑ

Eγκρίθηκε για το έτος 2020 η ανακατάταξη ή επανακατάταξη τετρακοσίων (400) οπλιτών και εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία για βραχεία περίοδο τριών (3) ετών, με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία (3) έτη.

Προκήρυξη ΟΒΑ 2020 στο ΠΝ

Στην πρόσληψη 400 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) πρόκειται να προχωρήσει το Πολεμικό Ναυτικό, σύμφωνα με τις αποφάσεις που εκδόθηκαν.

Συγκεκριμένα, προκηρύσσονται 350 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο 1 μέχρι 3 ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για 3 επιπλέον έτη.

Επιπλέον το Πολεμικό Ναυτικό προκηρύσσει 50 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο 1 μέχρι 3 ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για 3 επιπλέον έτη.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά έως την 30 Απριλίου 2020.

Για να δείτε όλα τα δημοσιεύματα με τις προκηρύξεις, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Armyvoice.gr στέλνοντας e-mail στο [email protected] περιλαμβάνοντας στοιχεία επικοινωνίας.