Το ΝΙΜΤΣ ολόκληρο στο ΕΣΥ για τον κορονοϊό Κορονοϊός: Θετικός στον ιό στρατιωτικός γιατρός στο ΝΙΜΤΣ ΑΣΕΠ 5Κ/2019 για 32 προσλήψεις σε 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο -ΝΙΜΙΤΣ

Το ΝΙΜΤΣ ολόκληρο στο ΕΣΥ για τον κορονοϊό – Ανακοινώθηκε πριν λίγο από την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια των πολιτικών συντακτών

Το ΝΙΜΤΣ ολόκληρο στο ΕΣΥ για τον κορονοϊό

Νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, που θα γίνει ζωντανά από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο Αρ. Πελώνη.

Η κ. Πελώνη ανακοίνωσε πριν λίγο ότι το ΝΙΜΤΣ διατίθεται ολόκληρο στο ΕΣΥ για να φιλοξενήσει κρούσματα από τον κορονοϊό.

Η κ. Πελώνη ανακοίνωσε την αναστολή του διακτυλίου μέχρι τέλος Απριλίου. Παράλληλα, ανέφερε πως από Τετάρτη μπαίνει λουκέτο στα καταστήματα λιανεμπορίου ενώ για τις εκκλησίες τόνισε οτι επιτρέπεται η είσοδος μόνο για ατομική λατρεία. Συνεπώς, δεν θα τελούνται μυστήρια, ούτε λειτουργίες.

Υπενθυμίζεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό, καθώς η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση ανέφερε πως «στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια της υγείας όλων των συμμετεχόντων, το briefing από αύριο, θα πραγματοποιείται εξ’ αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη.