Κορονοϊός: 1ο κρούσμα σε στρατόπεδο – Στρατιωτικός βρέθηκε θετικός στον ιό και εξετάζεται ολόκληρο το προσωπικό – Παράλληλα γίνεται απολύμανση

Κορονοϊός: 1ο κρούσμα σε στρατόπεδο στρατιωτικός θετικός

Ο Κορονοϊός χτύπησε αυτή τη φορά ένα στρατόπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr οι οποίες δεν είχαν επιβεβαιωθεί μέχρι αργά απόψε το βράδυ από το υπουργείο, το στρατόπεδο Ζήση στην Αλεξανδρούπολη έχει ήδη κλείσει μετά την διάγνωση σε 40χρονο στρατιωτικό που έχει νοσήσει καθώς βρέθηκε θετικός στον covid-19.

Ο στρατιωτικός νοσηλεύεται ήδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr πρόκειται για στέλεχος της στρατιωτικής μπάντας της 12ης Μεραρχίας, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε το Σάββατο υπηρεσία.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ο στρατιωτικός είχε πρόσφατα ταξιδέψει στην Γερμανία για οικογενειακούς λόγους.

Το στρατόπεδο Ζήση έχει ήδη κλείσει και απολυμαίνεται, ενώ το προσωπικό που είχε έρθει σε άμεση επαφή μπαίνει σε καραντίνα.

Δεδομένου ότι έως ότοι γίνει αντιληπτό ότι είναι θετικός στον κορονοϊό ο στρατιωτικός παρουσιαζόταν κανονικά στην εργασία του, εκτιμάται ότι θα είναι αρκετοί όσοι θα αναγκαστουν να μπουν σε 14ήμερη κατ’ οίκον απομόνωση μέχρι να διαγνωσθεί εάν εμφανίσουν ή όχι συμπτώματα.

Αύριο αναμένεται να γίνει ενδελεχής απολύμανση σε όλο το στρατόπεδο και να ανακοινωθούν μέτρα για το προσωπικό.

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»