Κλήρωση Τζόκερ 19/3 Ανακοίνωση ΟΠΑΠ – Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που είχε αναβληθεί λόγων συνθηκών σχετικά με τον ιό COVID-19

Κλήρωση Τζόκερ 19/3 Ανακοίνωση ΟΠΑΠ

Η κλήρωση 2105 του ΤΖΟΚΕΡ, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Μαρτίου και αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων συνθηκών σχετικά με τον ιό COVID-19, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, στις 22:00.

Τζόκερ σήμερα 19/3 Αποτελέσματα- Τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση αυτή, λαμβάνουν μέρος οι στήλες που είχαν συμπληρωθεί για τη συγκεκριμένη κλήρωση έως τις 15 Μαρτίου, στις 21:30, όταν και ολοκληρωνόταν η προθεσμία συμμετοχής.

Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης 2105, οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχιστούν κανονικά.

Οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις του παιχνιδιού, καταθέτοντας ηλεκτρονικά τα δελτία τους, μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app, καθώς τα καταστήματα ΟΠΑΠ δυστυχώς παραμένουν κλειστά έως και τις 31 Μαρτίου.

Στον ΟΠΑΠ, προτεραιότητα μας είναι η προστασία της υγείας των ανθρώπων μας. Συνεπώς, οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξάγονται με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας.

Για το λόγο αυτό, οι κληρώσεις από την Πέμπτη 19 Μαρτίου και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, δεν θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Οι κληρώσεις θα μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες για το κοινό μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Ακόμη, η κλήρωση 2105 του ΠΡΟΤΟ, που είχε επίσης αναβληθεί στις 15 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί και αυτή σήμερα.

Κλήρωση Τζόκερ 19/3 Ανακοίνωση ΟΠΑΠ

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»