Άρση μέτρων: Τι θα γίνει με στρατιώτες & Στρατιωτικές σχολές ΕΣΣΟ Β 2020: Τι θα γίνει με τους νεοσύλλεκτους στον Έβρο που παρουσιάζονται την προσεχή Δευτέρα σε ΣΥΠΟ στην 16η και 12η Μεραρχία Γεραπετρίτης «αδειάζει» Στεφανή: Δεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία Αύξηση μισθού κατά 344% για τους στρατιώτες! ΟΒΑ: Ποια προθεσμία λήγει σήμερα 17 Μαϊου ΚΕΥΠ στρατιώτης εθνόσημο ΑΣΔΥΣ

ΕΣΣΟ Β 2020: Τι θα γίνει με τους νεοσύλλεκτους στον Έβρο που παρουσιάζονται την προσεχή Δευτέρα σε ΣΥΠΟ στην 16η και 12η Μεραρχία

Προβληματισμός επικρατεί για την κατάταξη των νεοσυλλέκτων λόγω των πρόσφατων γεγονότων στον Έβρο.

Οι 16η και 12η Μεραρχία που δέχονται την μεγαλύτερη πίεση, διαθέτουν κέντρα υποδοχής νεοσυλλέκτων ΣΥΠΟ και πολλοί θέτουν το ερώτημα εάν θα γίνει κανονικά η κατάταξη ή όχι.

Το Armyvoice.gr έθεσε αρμοδίως το ερώτημα καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ετοιμάζονται για υποδοχή νεοσυλλέκτων σε γειτονικούς νομούς.

Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πληροφορίες ότι ενδέχεται οι νεοσύλλεκτοι που θα καταταχθούν την ερχόμενη εβδομάδα να μεταφερθούν σε Ξάνθη και Ροδόπη.

Ωστόσο αρμοδίως διαψεύδεται και το ΓΕΣ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και η κατάταξη θα γίνει κανονικά στα ΣΥΠΟ του Έβρου.