Κορονοϊός: 1ο κρούσμα σε στρατόπεδο στρατιωτικός θετικός

Εξιτήριο για στρατιωτικό με κορονοϊό: «Νίκησα το Θηρίο» γράφει ο Κωνσταντίνος Κάλλιας που πανηγυρίζει και δικαιολογημένα την έξοδό του από το ΠΓΝΑ

Εξιτήριο για στρατιωτικό με κορονοϊό: «Νίκησα το Θηρίο»

Ευχάριστα τα νέα από την 12η Μεραρχία για τον στρατιωτικό ο οποίος νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με Κορονοϊό.

Τα δυο τεστ στα οποία υποβλήθηκε δείχνουν ότι έχει αποθεραπευτεί πλήρως, κάτι που ο Κωνσταντίνος Κάλλιας από την μπάντα της 12ης Μεραρχίας έπευσε να γνωστοποιήσει με ένα εκπληκτικό μήνυμά του στο Facebook:

«Αγαπητοί φιλοι….είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ.!!!!!!!

κάναμε δύο φορές το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πλέον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ !!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, μου έδωσαν μεγάλη δύναμη ώστε να αντεπεξέλθω σε αυτην την δύσκολη μαχη, αυτές τις 14 μέρες παραμονής μου στο νοσοκομείο.

Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΑ. αυτοι οι άνθρωποι αφήνοντας πίσω τις οικογένειές τους και με ρίσκο την ζωή τους όχι μόνο μου παρείχαν άριστη φροντίδα, αλλα μου έδειναν και θετική ενέργεια και μου ανέβαζαν την ψυχολογια.

Είναι πραγματικοί ΉΡΩΕΣ.!!!!! Ευχαριστώ πολύ τον Δντη της ΜΕΛ Γιατρο κ.Παναγοπουλο που ακούραστος όλη μέρα κάθε μερα δίνει μάχη μαζί με τον βοηθό του ειδ.γιατρο κ. Πετρακη καθώς και τους Στρ.Ιατρους κ.Μιχο και κ.Παπαζογλου που πρώτοι κατάλαβαν τι συμβαίνει και ενήργησαν άμεσα.

Αγαπητοί φίλοι μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, κάνοντας κατι κάτι απλό αλλά τόσο σημαντικό. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Για τέλος αφήνω εδώ μια απο τις πιο αισιοδοξες μουσικές που έχω γραψει για μια θεατρική παράσταση του F.G.LORCA.

Δείχνει την ομορφιά του κόσμου που ζουμε… Για αυτό αξίζει να μείνουμε σπίτι…να εξαφανίσουμε το θεριο για να απολαύσουμε και να επανεκτιμησουμε και πάλι αυτήν την ομορφιά.

Ακούστε την εδώ».

Ο Κωσνταντίνος Κάλλιας συνοδεύει την ανάρτησή του μέ μια δική του μελωδία: ακούστε την

 

Αγαπητοί φιλοι….είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ.!!!!!!!κάναμε δύο φορές το τεστ και…

Gepostet von Konstantinos Kallias am Sonntag, 29. März 2020