Δώρο Πάσχα σε στελέχη φέρνει η ενότητα των συνδικαλιστών ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 ΟΠΕΚΑ Επίδομα Ενοικίου Νέα ημερομηνία Πληρωμή συντάξεων Οκτωβρίου ΙΚΑ-ΟΓΑ-ΟΑΕΕ ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019 Συντάξεις Οκτωβρίου 2019 ΟΑΕΕ-ΙΚΑ-ΟΓΑ Πληρωμή Συντάξεις χηρείας Αναδρομικά συνταξιούχων 2019: ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ, Δημόσιο Αναδρομικά με λάθη: ΠΡΟΣΟΧΗ Αίτηση στον ΕΦΚΑ άμεσα - ΕΓΓΡΑΦΟ

Δώρο Πάσχα σε στελέχη φέρνει η ενότητα των συνδικαλιστών της ΠΟΕΣ, ΕΣΠΕΛ και του Άρη Κασιδόπουλου! Ο Σταϊκούρας δηλώνει ότι εξετάζεται

Σϋμφωνα με δημοσίευμα του kranosgr.com  ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μνημονεύοντας την επιστολή που έλαβε από τον Άρη Κασιδόπουλο υποσχέθηκε να αξιολογήσει το αίτημα για χορήγηση δώρου Πάσχα και στο υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως θα συμβεί στον δημόσιο τομέα.

Με επιστολή του, η οποία βρίσκεται στα χέρια του ΥΠΟΙΚ, ο Άρης Κασιδόπουλος, είχε ζητήσει να ισχύσει για το υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που δίνει τη μάχη ενάντια στον Κορονοϊό, μέσα από τα στρατιωτικά νοσοκομεία,

τα ΚΙΧΝΕ και τα αναρρωτήρια, ότι και στα υπόλοιπα δημόσια πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, σχετικά με τη χορήγηση του δώρου Πάσχα.

Ανάλογες επιστολές είχαν κάνει η ΕΣΠΕΛ και η ΠΟΕΣ.

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει κυβερνητική πρωτοβουλία για την αποτκατάσταση της αδικίας και το υγιεονομικό προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων θα περιληφθεί σοτυς δικαιούχους του δώρου πάσχα.

Φαίνεται ότι η συνεργασία των συνδικαλιστών που άφησαν κατά μέτος τις έριδες και τις διαμάχες, είναι προς όφελος των στρατιωτικών.

Ας γίνει παράδειγμα και για όσους δεν συμπορεύονται ακόμα στο κοινό αίτημα της ομόνοιας και ξιφουλκούν στέλνοντας εξώδικα και αγωγές διαρκείας στους συναδέλφους τους και στους δημοσιογράφους.

Δώρο Πάσχα σε στελέχη φέρνει η ενότητα των συνδικαλιστών

Η αναφορά του υπουργοί οικονομικών είναι μετά το 4′