ΑΣΕΠ: Ενίσχυση ΕΚΑΒ με 46 μόνιμες θέσεις
EUROKINISSI

ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη για τις 45 μόνιμες προσλήψεις. Δείτε εδώ πότε ξεκινούν οι αιτήσεις στην ιστοσελίδα και την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) ανακοινώνει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 46 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) του Υπουργείου Υγείας.

ΑΣΕΠ: Ενίσχυση ΕΚΑΒ με 46 μόνιμες θέσεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση

Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιοτητας σαράντα έξι (46) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης κλάδου ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρων στο εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) του υπουργείου Υγείας

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 ημέρα Δευτέρα και λήγει την Τρίτη 14 Απριλίου 2020 και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Σχετικά με τις θέσεις, οι υπάλληλοι του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως οδηγοί – συνοδηγοί ασθενοφόρων οχημάτων και άλλων κινητών μονάδων παροχής επείγουσας ιατρικής φροντίδας, ως μεταφορείς ασθενών (τραυματιοφορείς) και ως τηλεφωνητές και γραφείς για την εξυπηρέτηση της τηλεφωνικής
και ασύρματης επικοινωνίας,

επιδεικνύοντας σεβασμό προς τη ζωή και το θάνατο του ατόμου, τηρώντας το ιατρικό απόρρητο, καθώς και τους κανόνες δεοντολογίας και επικοινωνίας των επαγγελματιών υγείας.

Διαβάστε την προκήρυξη όπως εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως