Απαγόρευση κυκλοφορίας 31/3 Νέα μέτρα για τον κορονοϊό

Απαγόρευση κυκλοφορίας 31/3 Νέα μέτρα για τον κορονοϊό ανακοινώνονται σήμερα στην Θεσσαλονίκη, μετά από την μη τήρηση των υφιστάμενων μέτρων

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μετά την μαζική βόλτα των Θεσσαλονικέων στην παραλία αποφάσισε να προχωρήσουν πιο δραστικά μέτρα, μετά και την επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας 31/3 Νέα μέτρα για τον κορονοϊό

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ο περιορισμός κίνησης πολιτών στην περιοχή από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 (επόμενη πρωινή) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η έναρξη ισχύος της απόφασης ξεκινά το μεσημέρι της Τρίτης 31 Μαρτίου και θα κρατήσει για 14 ημέρες. «Παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις για περιορισμένες και μόνο για ζωτικής ανάγκης μετακινήσεις, δυστυχώς η έκκλησή μας δεν έγινε αντιληπτή.

Η μη τήρηση των μέτρων και των κανόνων περιορισμένης μετακίνησης φέρνει νέα, δυστυχώς πιο αυστηρά μέτρα», αναφέρει σε δήλωσή του κ. Χαρδαλιάς.

Μετά την σύσκεψη που έγινε με Δήμο και Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε να τοποθετηθούν κιγκλιδώματα από το άγαλμα του Βότση έως και το Μέγαρο Μουσικής, αλλά και σε όλα τα κάθετα στενά που οδηγούν προς τη Νέα Παραλία, εμποδίζοντας την κίνηση των πολιτών.