Έβρος ΤΩΡΑ 25η Μαρτίου - Περιμένοντας τα F-16 Έβρος Νέα: Τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στα βόρεια σύνορά μας Έβρος: Στρατιωτικός στο Armyvoice.gr «Είμαστε ΕΔΩ»

Έβρος Νέα: Τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στα βόρεια σύνορά μας – Την εικόνα μας μεταφέρει ο συνάδελφος Γιάννης Τομαδάκης από την Ορεστιάδα

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες να έχουν στραφεί στις ραγδαίες εξελίξεις για τον κορονοϊό, ωστόσο το πρόβλημα στα βόρεια σύνορά μας παραμένει.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το 24ωρο μεταξύ 06.00 το πρωί της Κυριακής και 06.00 το πρωί της Δευτέρας, στην περιοχή του Έβρου:

– Έγιναν 0 συλλήψεις.
– Η παράνομη είσοδος στη χώρα αποτράπηκε σε 713 περιπτώσεις

Για την περίοδο από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου έως τις 06:00 της Δευτέρας 16 Μαρτίου ο απολογισμός είναι ο ακόλουθος:

– Έχουν συλληφθεί 410 άτομα
– Εμποδίστηκε η παράνομη είσοδος στη χώρα σε 52.541 περιπτώσεις

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Τομαδάκης από το thrakinea.gr από την Ορεστιάδα, μας περιγράφει την κατάσταση στην περιοχή και διαλύει μύθους και παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί.

Η ηρεμία που επικρατεί είναι ανησυχητική, έχουν σταματήσει οι φωτιές στο συρματόπλεγμα, αλλά οι μετανάστες δεν έχουν απομακρυνθεί.

Οι εργασίες επιδιόρθωσης του φράχτη κι ενίσχυσης των εμποδίων συνεχίζονται απρόσκοπτα.

Τι συμβαίνει με τις πτήσεις τουρκικών αεροσκαφών και τουρκικών drones στα σύνορα.

Έβρος Νέα: Τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στα βόρεια σύνορά μας

Ακούστε την ενδιαφέρουσα ανταπόκριση από τον Έβρο.

 

Προηγούμενο άρθροΣυντάξεις Απριλίου 2020 ΕΦΚΑ ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΟΠΕΚΑ ΟΓΑ ΝΑΤ
Επόμενο άρθροΠροκήρυξη ΟΒΑ 2020 Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων
Ιωάννα Ηλιάδη - Ioanna Iliadi
Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Kάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).