Ο Χάφταρ κατέρριψε και άλλο τουρκικό drone στη Λιβύη – Μετά τον βομβαρδισμό τουρκικού πλοίου χθες μέσα στο λιμάνι της πρωτεύουσας  Τρίπολη


Οι δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ στη Λιβύη, κατέρριψαν και δεύτερο τουρκικό drone προχώρησαν

Οι δυνάμεις του Λίβυου στρατάρχη, επιχειρούν για την κατάληψη της πρωτεύουσας Τρίπολης. Παρουσίασαν φωτογραφία του τουρκικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους, το οποίο κατέρριψαν πάνω από την Tajora.

Νωρίτερα, οι δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ είχαν καταρρίψει και άλλο τουρκικό drone, πάνω από την περιοχή της αεροπορικής βάσης Matiga, στην Τρίπολη.

Realshave.gr

 

Στόχος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού έγινε χθες στο λιμάνι της Τρίπολης ένα τουρκικό φορτηγό πλοίο, που είχε ξεκινήσει από την Τουρκία και μετέφερε πολεμοφόδια, σύμφωνα με πηγές του δικτύου Al Arabiya.

Την επίθεση επιβεβαίωσαν μέσα Facebook οι δυνάμεις του Χαφτάρ, αναφέροντας πως «κατέστρεψαν ένα τουρκικό πλοίο, που μετέφερε όπλα και πυρομαχικά και είχε αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Τρίπολης».

Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ στη Λιβύη, Γιασάν Σαλαμέ επιβεβαίωσε την επίθεση κατά του τουρκικού πλοίου με ρουκέτες, χωρίς να δώσει πρόσθετες πληροφορίες.