ΕΣΠΕΛ: Επίτιμο μέλος υπαξιωματικός - μαχήτρια ζωής

ΕΣΠΕΛ: Επίτιμο μέλος υπαξιωματικός – μαχήτρια ζωής – Είχε τραυματιστεί στον Άραξο το 2016 και έδωσε μάχη για να κερδίσει τη ζωή της

Μια υπαξιωματικός – μαχήτρια ζωής, η Ιωάννα Γκουρνέλη ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της ΕΣΠΕΛ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, όπου βραβεύτηκε.

ΕΣΠΕΛ: Επίτιμο μέλος υπαξιωματικός – μαχήτρια ζωής

Το γεγονός δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΛ Θωμάς Ντιντιός γράφοντας στο Facebook:

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην εκδήλωση της ΕΣΠΕΛ, ήταν φυσικά η βράβευση και η ανακήρυξη ως επίτιμο μέλος της ένωσης της συναδέλφου μας Ιωάννας Γκουρνέλη.

Όλοι θα θυμόμαστε εκείνο το τραγικό ατύχημα το 2016 στην 116 ΠΜ στον Άραξο, όπου είχε συγκλονίσει όλη την οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας και όχι μόνο.

Η δύναμη της ψυχής όμως της Ιωάννας απέδειξε ότι η ζωή συνεχίζετε, όσα εμπόδια κι αν βρεθούν στο δρόμο μας.

Σήμερα με δική της απόφαση υπηρετεί στην 337Μ της 110 ΠΜ στη Λάρισα.

Μεγάλη μας τιμή Ιωάννα που σε έχουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΕΣΠΕΛ.

ΕΣΠΕΛ: Επίτιμο μέλος υπαξιωματικός – μαχήτρια ζωής

ΕΣΠΕΛ: Επίτιμο μέλος υπαξιωματικός - μαχήτρια ζωής - Είχε τραυματιστεί στον Άραξο το 2016 και έδωσε μάχη για να κερδίσει τη ζωή της

Το τραγικό ατύχημα στον Άραξο και ο τραυματισμός 

Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών σε δεξαμενή καυσίμων αεροσκάφους F-16.

Η δεξαμενή έπεσε και πλάκωσε την υπαξιωματικό με αποτέλεσμα να έχει υποστεί κάταγμα σε σπόνδυλο. Υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και βγήκε νικητής. Ωστόσο παραμένει καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στην 116 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Αράξου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών επί αεροσκάφους, υπήρξε τραυματισμός Τεχνικού Υπαξιωματικού.

Η εν λόγω Υπαξιωματικός διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», στο Ρίο, όπου διαγνώσθηκε κάταγμα Α΄ οσφυϊκού σπονδύλου.

Για το περιστατικό διενεργείται διερεύνηση από αρμόδια επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).