Ιντλίμπ: Η μεγάλη σφαγή των Τούρκων από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς - Δείτε video από την αεροπορική επιδρομή σε στρατιωτική φάλαγγα

Ιντλίμπ: Η μεγάλη σφαγή των Τούρκων από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς – Δείτε video από την αεροπορική επιδρομή σε στρατιωτική φάλαγγα

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όπως μεταδίδει στο Twitter ο στρατιωτικός συντάκτης Μπαμπάκ Ταγκβάε επικαλούμενος τοπικούς δημοσιογράφους, αναφέρουν ότι ο πραγματικός αριθμός των Τούρκων νεκρών στρατιωτών πλησιάζει τους 100,

ενώ 130 είναι οι τραυματίες από ρωσική αεροπορική επιδρομή την Πέμπτη σε στρατιωτική φάλαγγα στην επαρχία της Ιντλίμπ.

Τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα λέγεται ότι απογειώθηκαν από τη ρωσική αεροπορική βάση Χμέιμιμ στη Λαοδίκεια (Λατάκια) και έπληξαν την τουρκική φάλαγγα ενώ βρισκόταν στο χωριό Μπαϊλούν.

 

Εκεί οι Τούρκοι βυθίστηκαν στην απόλυτη κόλαση. Τα αεροπορικά πλήγματα τους αποδεκάτιζαν, ενώ οι ίδιοι τρομαγμένοι έψαχναν να βρουν που θα καλυφτούν.

Οι Τούρκοι δεν έχουν περισυλλέξει όλους τους νεκρούς τους από τη Συρία, συνεχίζει ο ίδιος, πολλά πτώματα παραμένουν σε συριακό έδαφος.

Στο Twitter αναρτώνται φωτογραφίες που δείχνουν νεκρούς Τούρκους στρατιώτες.

Σύμφωνα με βίντεο στο Twitter, επλήγησαν τουρκικές θέσεις στο χωριό Μπαϊλούν, στην περιοχή Τζαμπάλ αλ Ζαουία, στη νότια Συρία.

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, Τούρκους στρατιώτες φοβισμένους να δέχονται αεροπορική επιδρομή:

Στο επόμενο βίντεο, Τούρκοι στρατιώτες που απομακρύνθηκαν από τη φάλαγγα βρήκαν καταφύγιο σε ένα κτίριο του χωριού Μπαϊλούν, όπου επίσης βομβαρδίστηκαν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, Τούρκοι πολίτες υποδέχονται τα πτώματα των στρατιωτών τους με την ιαχή «Αλλαχού Ακμπάρ».

Δείτε βίντεο σχετικά με την επίθεση:

 

Πηγή: tribune.gr