Εκλογές ΕΑΑΣ: Προσφυγή κατά Ροζή για τα προσωπικά δεδομένα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων ΕΜΘ – ΠΣΑΕΜΘ


Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά δυο υποψηφίων στις σημερινές εκλογές της ΕΑΑΣ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων ΕΜΘ για παραβίαση του ευρωπαϊκού κανονισμού  GDPR που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα.

Ο κ. Δημήτριος Παναγιώτου έχει ήδη στείλει επιστολή στο ΔΣ της ΕΑΑΣ και στην Αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καταγγέλλοντας την παραβίαση του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού από τους υποψήφιους Ροζή Βασίλειο και Δεβούρο Ιωάννη, επειδή χωρίς την έγκρισή του απέστειλαν προεκλογική μήνυμα καλώντας τον να τους ψηφίσει.

Εκλογές ΕΑΑΣ: Προσφυγή κατά Ροζή για τα προσωπικά δεδομένα

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει στην επιστολή.

Την 22/2/2020 και περί ώρας 12:43 έλαβα στο προσωπικό μου κινητό τηλέφωνο sms από τον κύριο Ροζή Βα΄σιλειο με την παρότρυνση να τον ψηφίσω σαν πρόεδρο στις εκλογές ΕΑΑΣ της 23/2/2020 για την ανάδειξη του ΔΣ.

Την 22/2 και περί ώρας 13:02 έλαβα παρόμοι sms από τον κύριο Δεβουρο Ιωάννη με την παρότρυνση να τον ψηφίσω σαν αντιπρόεδρο στις εκλογές της 23/2/2020 για την ανάδειξη ΔΣ της ΕΑΑΣ.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι ουδέποτε με την εγγραφή μου στην ΕΑΑΣ έδωσα την συγκατάθεσή μου να χρησιμοποιηθεί ο προσωπικός αριθμός του κινητού τηλεφώνου μου,

Realshave.gr

για την αποστολή παρόμοιων μηνυμάτων και εν γένει για την χρήση των προσωπικών μου δεδομένων από τον κ. Ροζή και τον κ. Δεβούρο και ουδέποτε έχω συναινέσει στην ΕΑΑΣ για την χρήση των προσωπικών μου δεδομένων για τέτοιους σκοπούς.

Προσομοίωση: Ελληνικά F-16 Viper εναντίον τουρκικών F-35

Επειδή η τακτική των παραπάνω κυρίων δεν είναι σύννομη με τον GDPR σας παρακαλώ όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την επιβολή των προβλεπομένων κυρώσεων απο την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία στους παραπάνω κυρίους και την ηθική αποζημίωσή μου για την παραβίαση των προσωπικών μου δεδομένων χωρίς την συγκατάθεσή μου.

Εκλογές ΕΑΑΣ: Προσφυγή κατά Ροζή για τα προσωπικά δεδομένα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων ΕΜΘ - ΠΣΑΕΜΘ