Εκλογές ΕΑΑΣ: Νέος πρόεδρος ο αντιστράτηγος Κουτρής – Εκλέγεται ως μέλος και ο Ταξίαρχος Βασίλειος Νικολόπουλος – Το μήνυμα Ροζή


Αλλάζει σελίδα η ‘Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού μετά τις χθεσινές εκλογές ΕΑΑΣ που έγιναν σε όλη τη χώρα.

Η κάλπες ανέδειξαν μεγάλο νικητή τον αντιστράτηγο ε.α. Σταύρο Κουτρή, ενώ εκλέγεται ως μέλος και ο ιδιαίτερα δραστήριος Ταξίαρχος ε.α. Βασίλειος Νικολόπουλος.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. 1η ανεπίσημη ενημέρωση:ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κουτρής,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δεβούρος, ΜΕΛΗ: Φαραντάτος,…

Gepostet von Vasilios Nikolopoulos am Montag, 24. Februar 2020

 

Το εκλογικό αποτέλεσμα ανακοίνωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Βασίλειος Ροζής από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας:

Εκλογές ΕΑΑΣ: Νέος πρόεδρος ο αντιστράτηγος Κουτρής

Εκλογές ΕΑΑΣ: Νέος πρόεδρος ο αντιστράτηγος Κουτρής Στις διεξαχθείσες αρχαιρεσίες τη Κυριακή 23 Φεβ. 2020 για την ανάδειξη του νέου ΔΣ/ΕΑΑΣ, τα μέλη μας επέλεξαν για Πρόεδρο τον Αντγο ε.α. Κουτρή Σταύρο.

Realshave.gr

Συγχαρητήρια στο νέο εκλεγέντα Πρόεδρο, το νέο Αντιπρόεδρο Υπτγο Δεβούρο Ιωάννη και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που εκλέχθηκαν.

Εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία σε όλους τους νεοεκλεγέντες, για μια εποικοδομητική θητεία κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους, για το κοινό καλό και τη προάσπιση των θέσεων και των συμφερόντων της Ένωσης και των μελών της γενικότερα.

Ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στο απερχόμενο ΔΣ και το προσωπικό της Ένωσης, τους Προέδρους και τα μέλη των ΤΣ/Παραρτημάτων, και κυρίως τα μέλη μας που με ψήφισαν αλλά και αυτά που επέλεξαν να μη με ψηφίσουν,για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω πιστός και ακούραστος στρατιώτης στην Ένωση και πάντα στη διάθεση του νέου ΔΣ/ΕΑΑΣ.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ