Απόστρατοι ΕΜΘ: Η ΕΑΑΣ δεν είναι κομματικό σας φέουδο κ. Ροζή – Επιστολή του ΠΣΑΕΜΘ καταγγέλει τον υποψήφιο πρόεδρο για καταχρηστικές πρακτικές


Οργισμένη επιστολή κατά του υποψηφίου προέδρου της ΕΑΑΣ Βασίλη Ροζή έστειλε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Απόστρατων ΕΜΘ, μετά τον βομβαρδισμό με sms από τον υποψήφιο πρόεδρο Βασίλη Ροζή όλων των αποστράτων μελών της ένωσης.

Στο μήνυμα η νομιμότητα του οποίου ελέγχεται με βάση τον ευρωπαϊκό κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ο κ. Ροζής παρακινεί τους απόστρατους να ψηφίσουν για να μη μετατραπεί η Ένωση ΑΠοστράτων Αξιωματικών Στρατού σε  «κομματικό φέουδο κανενός».

Τρεις υποψήφιοι για το ΔΣ της ΕΑΑΣ σήμερα, πριν ένα χρόνο ήταν παρόντες στο συνέδριο της Νέας Δεξιάς, του κόμματος του Φαήλου Κρανιδιώτη, το οποίο έγινε την 21η Απριλίου 2019 (είναι τυχαία η ημερομηνία;), παρατηρεί ο πρόεδρος του ΠΣΑΕΜΘ κ. Παναγιώτου.

Realshave.gr

Κατά τα άλλα, ο απερχόμενος πρόεδρος και νυν υποψήφιος της ΕΑΑΣ μας καλεί με sms να τον ψηφίσουμε για να μην μετατραπεί η ΕΑΑΣ σε κομματικό φέουδο κανενός.

Απόστρατοι ΕΜΘ: Η ΕΑΑΣ δεν είναι κομματικό φέουδο κ. Ροζή Απόστρατοι ΕΜΘ: Η ΕΑΑΣ δεν είναι κομματικό φέουδο κ. Ροζή Απόστρατοι ΕΜΘ: Η ΕΑΑΣ δεν είναι κομματικό φέουδο κ. Ροζή 1 Απόστρατοι ΕΜΘ: Η ΕΑΑΣ δεν είναι κομματικό φέουδο κ. Ροζή