Γιορτές μίσους - Γράμμος: Ο πρωθυπουργός αδειάζει Στεφανή - ΕΑΑΣ Να αποσύρει η κυβέρνηση τον Στεφανή από τις επικείμενες εκδηλώσεις της ΕΑΑΣ στο Γράμμο και το Βίτσι, ζητάει το ΜΕΡΑ 25 με δήλωση του εκπροσώπου του Στον Έβρο σήμερα 4 Ιουνίου ο Αλκιβιάδης Στεφανής Στεφανής: Κάνει το Ελικόπτερο NH-90 της Σύρου ταξί για τα νησιά ΣΑΣΤΥΑ: Ο ΥΦΕΘΑ δίνει μαθήματα υποτέλειας & γονυκλισίας Αλκιβιάδης Στεφανής ΠΟΕΣ σε ΥΦΕΘΑ: Τι έγιναν τα λεφτά κύριε Στεφανή; Αλκιβιάδης Στεφανής: Από «λοχαγός» ...θαλαμοφύλακας - Το χρονικό Αλκιβιάδης Στεφανής: Το MBA ήταν πιστοποιητικό από ΜΚΟ στα Χαυτεία Νέα στοιχεία για το επεισόδιο Στεφανή - Αρχηγού Λιμενικού - HXHTIKO
EUROKINISSI

Τι ήθελε να πει ο Αλκιβιάδης Στεφανής; Η χωρίς λόγια ανάρτηση που εξαφανίστηκε από το Facebook δίνει αφορμή για σχόλια περί ηρωικής εξόδου του

Ερωτηματικά προκαλεί μια ανάρτηση του Αλκιβιάδη Στεφανή λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το υπουργικό συμβούλιο με θέμα το μεταναστευτικό. Φήμες κάνουν λόγο ότι σκέφτεται ακόμα και ηρωική έξοδό του από την κυβέρνηση.

Λϊγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη με τη χαρακτηριστική χειρονομία και όσα είπε για τον πρωθυπουργό, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής φέρεται να μοιράστηκε με τους ακολούθους του το video της ζωντανής μετάδοσης στο Facebook.

Χωρίς σχόλια, γύρω στις 10 το βράδυ ο ΥΦΕΘΑ δημοσίευσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook το video με τον περιφερειάρχη να συνομιλεί με κάποιον τηλεφωνικά.

Ο κ. Μουτζούρης λέει απευθυνόμενος στον συνομιλητή του, τον οποίο προσφωνεί ως «κε καθηγητά»: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι, μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει» αναφέρει [σ.σ.: ο Κ. Μουτζούρης βγήκε περιφερειάρχης ως «αντάρτης» της ΝΔ] και προσθέτει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη.

Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να (κάνοντας την χυδαία κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;». Για να προσθέσει: «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».

Το βίντεο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από την πλευρά της κυβέρνησης ήδη από τις πρώτες στιγμές που δημοσιοποιήθηκε.

Για τον λόγο αυτό και προκαλεί ερωτηματικά η δημοσίευση του ΥΦΕΘΑ σχεδόν 3-4 ώρες μετά το περιστατικό.

Τα ερωτηματικά πληθαίνουν καθώς δεδομένου ότι δεν έκανε κάποιο σχόλιο, όλοι αναρωτιούνται τι ήθελε να πει, ενώ υπάρχουν φήμες που όμως δεν έχουμε επιβεβαιώσει που λένε ότι ετοιμάζει ηρωική έξοδο.

Γεγονός πάντως είναι ότι λόγο αργότερα η ανάρτηση εξαφανίστηκε. Πρόφθασαν όμως κάποιοι και την κατέγραψαν και δημοσίευσαν το στιγμιότυπο στο Facebook.

 

Κουίζ: Τι ήθελε να πει ο Αλκιβιάδης Στεφανής; ΦΩΤΟ