Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν τον Αρχηγό ΓΕΣ στο Καστελόριζο – Για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο της τουρκικής προκλητικότητας ο αντιστράτηγος Καμπάς

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Καμπάς γίνεται στόχος της τουρκικής προκλητικότητας. Πολλές φορές που επισκέπτεται νησιά στην παραμεθόριο, οι Τούρκοι στέλνουν μαχητικά να πετούν σε χαμηλό ύψος πάνω από ελληνικά εδάφη.

Έτσι και σήμερα που επισκέπτεται το Καστελόριζο, φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με μαχητικά πάνω από τη νήσο Ρω.

Η υπέρπτηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ,  έγινε στις 11:55 και στις 11:57 όταν τα τουρκικά F-16 πέταξαν το ένα σε χαμηλό ύψος 3.000 ποδών και το άλλο στα 6.000 πόδια πάνω από το νησί.

Φυσικά ο Αρχηγός ΓΕΣ ο οποίος έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους προκλήσεις συνέχισε κανονικά την επίσκεψή του.

 

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»

Προηγούμενο άρθροΚλειστοί δρόμοι 10/1 στην Αθήνα – Σύνταγμα – Κέντρο – Πανεπιστημίου
Επόμενο άρθροΑΟΖ Ελλάδας – Τουρκίας «Θα γίνει της Κίνας»!
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).