Στρατιωτικός κτηνίατρος ο 53χρονος αυτόχειρας καθηγητής του ΑΠΘ – Αυτοτραυματίστηκε έξω από το γραφείο του στην Θεσσαλονίκη


Τέλος στη ζωή του έδωσε 53χρονος καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( ΑΠΘ).

Ο καθηγητής βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο του, στον πρώτο όροφο της Κτηνιατρικής Σχολής.

Η αυτοκτονία του 53χρονου έσκασε σαν βόμβα στην πανεπιστημιακή και φοιτητική κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό από ανθρώπους του Πανεπιστημίου λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Ιανουαρίου όταν φοιτητές ενημέρωσαν τις Πανεπιστημιακές Αρχές ότι ο καθηγητής είχε αργήσει στο μάθημά του.

Ο 53χρονος, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών φαίνεται να αυτοτραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δίπλα στη σορό του εντοπίστηκε ένα ιδιόχειρα σημείωμα που σύμφωνα με πληροφορίες απευθυνόταν στους οικείους του.

Realshave.gr

Το γεγονός αυτό φανερώνει ότι ο 53χρονος φαίνεται να είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ ακόμη οι λόγοι που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητα ο καθηγητής αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, και σωστό επαγγελματία.

Στρατιωτικός κτηνίατρος ο αυτόχειρας στο ΑΠΘ

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος είχε εργαστεί και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, αλλά και στον Ελληνικό Στρατό καθώς ήταν αξιωματικός κτηνίατρος.