Κλειστοί δρόμοι 10/1 στην Αθήνα - Σύνταγμα - Κέντρο - Πανεπιστημίου Κλειστοί δρόμοι 10/1 Αθήνα Τέλη κυκλοφορίας 2020: Προθεσμία πληρωμής εκτύπωση και πρόστιμα Τέλη κυκλοφορίας: Έρχονται έως 15 Νοεμβρίου στο Taxisnet - Ποσά
EUROKINISSI

Κλειστοί δρόμοι 10/1 στην Αθήνα – Σύνταγμα – Κέντρο – Πανεπιστημίου λόγω της συγκέντρωσης των συνταξιούχων έξω από το ΣτΕ – Κυκλοφορικά έμφραγμα

Κλειστοί δρόμοι 10/1 στην Αθήνα – Σύνταγμα – Κέντρο – Πανεπιστημίου

Με μεγάλη δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Η Πανεπιστημίου είναι κλειστή στο μεγαλύτερο τμήμα της, καθώς συνταξιούχοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του ΣτΕ, αναμένοντας την απόφαση για τα αναδρομικά και τις περικοπές.

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αμαλίας, ενώ σημαντική επιβάρυνση παρατηρείται στο ρεύμα της ανόδου στη Συγγρού, λίγο μετά τον σταθμό του Μετρό.

Προβλήματα, επίσης, στην κίνηση των οχημάτων σε Σόλωνος και Ιπποκράτους, ενώ στο «κόκκινο» βρίσκεται η κατάσταση στη Ζωοδόχου Πηγής, όπου έχουν ξεκινήσει έργα οδοποιίας.

Αναδρομικά 2020: Αναλυτικά ποσά ΙΚΑ ΔΕΚΟ ΝΑΤ Δημόσιο Επικουρικές

Αναδρομικά 2020: Αναλυτικά ποσά για ΙΚΑ ΔΕΚΟ ΝΑΤ Δημόσιο Επικουρικές συντάξεις – Ξεκινάει σήμερα η «μητέρα των μαχών» στο ΣτΕ

Παράθυρο για αναδρομικά 10 μηνών με αθροιστικά ποσά ως 11.000 ευρώ για κύριες και επικουρικές συντάξεις ανοίγει σήμερα για 2,5 εκατ. συνταξιούχους στην πιο κρίσιμη δίκη που έχει γίνει ως τώρα για τις περικοπές των Μνημονίων.

Συνταξιούχοι που λαμβάνουν σήμερα κύρια σύνταξη από 1.030 ευρώ ως 2.440 ευρώ έχουν αναδρομικά που ξεκινούν από 575 ευρώ και φτάνουν ως 9.140 ευρώ.

Στις επικουρικές τα αναδρομικά ξεκινούν από 136 ευρώ (ΝΑΤ) και φτάνουν ως 2.100 ευρώ (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, τράπεζες).

Το άθροισμα αναδρομικών για συνταξιούχους που έχουν κύρια και επικουρική σύνταξη μπορεί να φτάσει ως και τις 11.000 ευρώ για τις υψηλές συντάξεις και ως 6.500 ευρώ κατά μέσο όρο για τις μικρότερες.

Διαβάστε όλο το θέμα για τα αναδρομικά κάνοντας κλικ ΕΔΩ