Κλειστό μετρό Σύνταγμα 19 Ιανουαρίου 2020 Τι ώρα είναι οι διαδηλώσεις Τι ώρα κλείνουν οι δρόμοι σήμερα 25 Ιανουαρίου στην Αθήνα - Νέο συλλαλητήριο & κλειστοί δρόμοι στο Σύνταγμα

Κλειστό μετρό Σύνταγμα 19 Ιανουαρίου 2020 , σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ – Τι ώρα είναι οι διαδηλώσεις

Κλειστό μετρό Σύνταγμα 19 Ιανουαρίου 2020

Κλειστός θα είναι ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα από τις 9.30 το πρωί της Κυριακής σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

«Σας πληροφορούμε ότι την Κυριακή 19/01/20 ο σταθμός «Σύνταγμα» καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας και για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού θα παραμείνει κλειστός από τις 09:30 μέχρι νεωτέρας εντολής.

Παρακαλούμε για την εξυπηρέτησή σας χρησιμοποιείτε τους παρακείμενους σταθμούς».

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει τι ώρα ανοίγει το μετρό σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου. Αυτό εξαρτάται από το πώς θα εξελιχθούν οι συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις που έχουν ανακοινωθεί σήμερα για το προσφυγικό.

19 Ιανουαρίου: Διαδηλώσεις στο Σύνταγμα – Τι ώρα είναι

19 Ιανουαρίου τι ώρα είναι οι διαδηλώσεις: Δυο διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα – Δείτε τι ώρα είναι προγραμματισμένες και τι ζητούν.

Διαμαρτυρία για το μεταναστευτικό διοργανώνεται στις 19 Ιανουαρίου 2020, στις 13.οο, στην πλατεία Συντάγματος από πρωτοβουλία πολιτών.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμα τους το μεταναστευτικό ζήτημα είναι θέμα Εθνικής Ασφάλειας και αγγίζει κάθε πολίτη και κάθε οικογένεια.

Η πρωτοβουλία δεν έχει την στήριξη κανενός πολιτικού φορέα και στοχεύει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη αλλά και να πιέσει την πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα. Την διαμαρτυρία με ανακοινώσεις τους στηρίζουν πολλά σωματεία και σύλλογοι από όλη την χώρα καθώς και ομογενειακές οργανώσεις.

Μάλιστα έχουν ναυλωθεί και μεταφορικά μέσα ( λεωφορεία) για να συμμετάσχουν οι πολίτες που δεν έχουν μέσο μετακίνησης.

Αντιφασιστική – Αντιρατσιστική συγκέντρωση, την Κυριακή 19/1, στο Σύνταγμα στις 11.30πμ διοργανώνουν άλλες οργανώσεις.

Απέναντι στην προσπάθεια ακροδεξιών φορέων και φασιστικών παραφυάδων να στήσουν εθνικιστικό, αντιπροσφυγικό – αντιμεταναστευτικό μάζεμα στο κέντρο της Αθήνας, απαντάμε με τα εργαλεία του Μαχητικού Αντιφασισμού και την Διεθνιστική Ταξικη Αλληλεγγύη.

Δεν θα επιστρέψουμε να εμφανιστούν οι κανιβαλιστικές φωνές τους στην πόλη. Η Αθήνα παραμένει αντιφασιστική και αλληλέγγυα προς τους μετανάστες.

Η μάχη απέναντι στην ακροδεξιά και τον κύριο εκφραστή της και εχθρό μας την αστική τάξη και την ΝΔ αποτελεί το κεντρικό πολιτικό διακύβευμα της περιόδου.

Τσακίζουμε τον εθνικισμό και την ακροδεξιά με όπλα μας τον Μαχητικό Αντιφασισμό και τον Διεθνισμό, αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.