Προαστιακός: Αλλαγές στα δρομολόγια – ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την καθίζηση από τις πληρμμύρες στην Κινέτα

Αλλάζει τα δρομολόγια των τρένων η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Κινέτα και την καθίζηση που υπέστη η σιδηροδρομική γραμμή.

Έτσι, όλες οι αμαξοστοιχίες προς Κιάτο και Πειραιά θα τερματίζουν και θα εκκινούν στο Σταθμό της Κινέτας, εναλλάξ στις γραμμές 501 & 502.

Προαστιακός: Αλλαγές στα δρομολόγια

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω του προβλήματος υποδομής στην Κινέτα, όλες οι αμαξοστοιχίες προς Κιάτο και Πειραιά θα τερματίζουν και θα εκκινούν στο Σταθμό της Κινέτας, εναλλάξ στις γραμμές 501 & 502.

Οι λοιποί σταθμοί του δικτύου του Προαστιακού Πειραιάς – Κιάτο, εκτός Ζευγολατιού και πέραν της Κινέτας θα εξυπηρετούνται – μέχρι νεωτέρας – με λεωφορεία ως εξής:

Κινέτα – Άγιοι Θεόδωροι – Κινέτα κυκλική δρομολόγηση

Κινέτα – Κιάτο, με ενδιάμεση στάση ΝΣ Κορίνθου

Κινέτα – Πάτρα – Κινέτα, από τα τακτικά δρομολόγια των λεωφορείων που υπό κανονικές συνθήκες εξυπηρετούν την διαδρομή Κιάτο – Πάτρα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και ο Προαστιακός ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τις παραπάνω αλλαγές στα δρομολόγια, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος στην υποδομή.

Προαστιακός σιδηρόδρομος – ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ο Προαστιακός σιδηρόδρομος Αθήνας αποτελεί μια υπηρεσία προαστιακού σιδηροδρόμου που εξυπηρετεί τα προάστια της Αθήνας και τις περιφερειακές περιοχές. Λειτουργεί από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2004, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνας, με τη γραμμή Σ.Σ. Αθήνας-Αεροδρόμιο, ενώ πλέον συνδέει το Κιάτο, την Κόρινθο και τη Χαλκίδα με την Αθήνα, τον Πειραιά και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με 4 γραμμές.

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»