ΠΟΜΕΝΣ: Επίθεση κατά του Προέδρου της Επιτροπής Εξοπλισμών Θανάση Δαβάκη – Νέα ανακοίνωση και σχόλια από τα στελέχη της

Φαίνεται ότι τα στελέχη της ΠΟΜΕΝΣ έχουν μπερδέψει το ρόλο τους. Τους κάλεσαν στην συζήτηση που γίνεται στην Βουλή, στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για να καταθέσουν τις απόψεις τους αναφορικά με τις διατάξεις που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο.

Ωστόσο, σε μια πρωτοφανή εκτροπή του λόγου του ο πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας, άρχισε να επιτίθεται στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής και προεδρεύοντα της συνεδρίασης κ. Θανάση Δαβάκη.

Δαβάκης: Απάντηση – καταπέλτης στις προσβολές της ΠΟΜΕΝΣ

Συγκεκριμένα ο επισμηναγός Ρώτας δήλωσε: «Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να ευχαριστήσω τον βουλευτή του ΚΚΕ κ. Παπαναστάση, για την τοποθέτησή του πάνω στις ατυχείς δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ κ. Δαβάκη για τους συνδικαλιστές».

Ακόμα και ο βουλευτής Παπαναστάσης στην τοποθέτησή του, είχε σπεύσει να διευκρινίσει ότι η τοποθέτησή του στην Βουλή δεν αφορά πρόσωπα, αλλά πολιτικές θέσεις.

ΠΟΜΕΝΣ: Νέα επίθεση κατά του Προέδρου της Επιτροπής Εξοπλισμών

Και στην συνεδρίαση για την ακρόαση των φορέων, έρχεται ένας επισμηναγός, πρόεδρος μιας Ομοσπονδίας για να επιτεθεί ευθέως κατά βουλευτή, μέσα στο Κοινοβούλιο, παρουσία του υπουργού αλλά και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Και βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ο επισμηναγός ακόμα και σήμερα, υπηρετεί στο στρατιωτικό γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Η απάντηση του κ. Δαβάκη από την έδρα του προεδρεύοντα της συνεδρίασης, ήταν σαφής:

«Αναφερθήκατε στο πρόσωπό μου και μιλήσατε για ατυχείς δηλώσεις. Εγώ σέβομαι και εσάς και τον κ. Τσουκαράκη ως στρατιωτικούς και ως ανθρώπους.

Αυτό που κάνω και το οποίο χαρακτηρίσατε ως ατυχείς δηλώσεις, είναι ότι όταν προκαλούμαι μέσα στο Κοινοβούλιο περιγράφω την πραγματικότητα που υπάρχει μεταξύ των Ενώσεων.

Διχαστικό πνεύμα και διαίρει και βασίλευε. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι».

ΠΟΜΕΝΣ: Νέα επίθεση κατά του Προέδρου της Επιτροπής Εξοπλισμών

Χθες η ΠΟΜΕΝΣ με ανακοίνωσή της επανήλθε, επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «ατυχείς δηλώσεις» και μάλιστα τη σκυτάλη πήρε και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Ηλίας Κολλύρης, ο οποίος επέμεινε για την ορθότητά τους, υποστηρίζοντας ότι οι επικρίσεις που δέχθηκε η ΠΟΜΕΝΣ είναι λάσπη.

Είτε δεν έχουν αντιληφθεί καν την προσβολή στο πρόσωπο του Προέδρου της Επιτροπής εξοπλισμών, είτε για κάποιο περίεργο λόγο θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να επικρίνουν μέσα στην Βουλή, τις θέσεις των βουλευτών, σαν να βρίσκονται σε τηλεοπτικό παράθυρο.

Ίσως κάποιος από τους παριστέμενους θα έπρεπε να τους το έχει εξηγήσει…

ΠΟΜΕΝΣ: Νέα επίθεση κατά του Προέδρου της Επιτροπής Εξοπλισμών

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»

Προηγούμενο άρθροΓιορτή σήμερα 11/12 Εορτολόγιο Ποιοι γιορτάζουν 12 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθρο12η Μεραρχία: Στάχτη το ΙΧ του υποστράτηγου Χουδελούδη ΦΩΤΟ
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).