Πόλεμος Ελλάδα Τουρκία: Τι λένε τα άστρα για το 2020

Πόλεμος Ελλάδα Τουρκία: Τι λένε τα άστρα για το 2020 – Η αστρολόγος Βάσια Κόντη, εκτιμά ότι το 2020 μοιάζει αστρολογικά με κρίσιμες περιόδους.

Η γνωστή αστρολόγος υποστηρίζει ότι οι μέρες που έρχονται μοιάζουν αστρολογικά πολύ με την περίοδο της εισβολής στην Κύπρο, με την κρίση του 1987 καθώς και με τα Ίμια.

Δείτε τι έγραψε η γνωστή αστρολόγος Βάσια Κόντη στο Facebook και κρίνετε μόνοι σας….

Μια σύντομη μελέτη των χαρτών Ελλάδας Τουρκίας αλλά και των ιστορικών στιγμών κρίσης μεταξύ μας είχαν να κάνουν πάντα με τις εκλείψεις ίδιες με αυτές που βιώνουμε τώρα.

Το 1973/74 με την εισβολή στην Κύπρο μας, Το 1987 με το Sismik, το 1992 με την πτώση του Mirage, τον Γενάρη 1996 με τα ΙΜΙΑ κλπ κλπ.

Τώρα λοιπόν με την μετατόπιση των εκλείψεων σε νέο άξονα- από το καλοκαίρι 2020 περνάμε τον άξονα Διδύμων Τοξότη ήδη παρατηρούμε μια αγριεμένη διάθεση απέναντι μας-ωστόσο η έκλειψη 5 Ιουνίου και 21 Ιουνίου παρά είναι επιθετικές για τη χώρα.

Ας είμαστε υποψιασμένοι λοιπόν για μια αυξημένη επιθετική δράση και μια καθόλου καλή διάθεση συνεργασίας απέναντι μας.

Πόλεμος Ελλάδα Τουρκία: Τι λένε τα άστρα για το 2020

Επίσης οφείλω να πω ότι ο χάρτης της Τουρκίας επίσης δεν έχει υποστηρίξεις και βάλλεται και ο τομέας της διπλωματίας-που θεωρούνται ισχυροί-

αλλά και σε πρακτικό επίπεδο οικονομικά και πολιτικά- κι αυτό ίσως σημαίνει ότι καλύπτουν ενδεχόμενα λάθη τους προκαλώντας εμάς την ΕΕ (συγκάλυψη κάτι) λογικά με τον Κρόνο Πλούτωνα να μαγκώνει τον Ερμή Κρόνο τους και με έκλειψη μαζί

θα πρέπει να φοβούνται την ενδεχόμενη απώλεια εδαφών τους στα νότια και χτυπούν Ευρωπαϊκούς στόχους για ξεκάρφωμα; μήπως κάτι πάνε να περίσώσουν κάτι; να πιέσουν για κάτι άλλο;

Tι περίεργο πράγμα να πηγαίνει χάλια η οικονομία τους, να έχουν σοβαρά θέματα με τους Κούρδους νότια-τους οποίους εξόπλισαν οι Ηπα μην ξεχνάμε- και παρόλαυτα να την πέφτουν σε μας?

Εμείς θα πληρώσουμε πάλι τη θέση μας τελευταίο οχυρό του Ισλάμ στην Ευρώπη;