Παραλήρημα αξιωματικού: Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Τσουνάμι αντιδράσεων

Παραλήρημα αξιωματικού κατά δημοσιογράφων: Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις Ηλία Κολλύρη και ζητά ευθύνες από τον Παναγιωτόπουλο

Τσουνάμι αντιδράσεων για τις δηλώσεις του κατώτερου αξιωματικού και συνδικαλιστή Ηλία Κολλύρη, ο οποίος έχοντας υπηρετήσει σε 3 υπουργικά γραφεία, συνεχίζει να υπηρετεί και σήμερα στο γραφείο του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Το παραλήρημα του κατά των δημοσιογράφων, δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά εντάσσεται σε πρακτική της Νέας Δημοκρατίας,  υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΑΛέξης Χαρίτσης, ο οποίος χαρακτηρίζει τον υποσμηναγό ως «γαλάζιο συνδικαλιστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή για το παραλήρημα αξιωματικού κατά του Τύπου

Οι δηλώσεις του Ηλία Κολλύρη που κάλεσε τον Υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο να φιμώσει δημοσιογράφους από το ρεπορτάζ, γιατί τολμούν να ασκούν κριτική, έρχονται μετά την γνωστή παρέμβαση Δοξιάδη κατά δημοσιογράφων, υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση:

Η Ν.Δ. δεν αρκείται στο καθημερινό λιβάνισμα από τη συντριπτική πλειοψηφία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Επιβεβαιώνει τη δυσανεξία της στην ελευθεροτυπία σε καθημερινή βάση.

Μετά τον κ. Απόστολο Δοξιάδη, συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη, που ζήτησε την απόλυση του δημοσιογράφου Δημήτρη Μανιάτη από τα ΝΕΑ γιατί δεν του άρεσε η κριτική του,

γαλάζιος συνδικαλιστής – αξιωματικός που υπηρετεί στο γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κάλεσε δημόσια τον Υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο να φιμώσει δημοσιογράφους από το ρεπορτάζ, γιατί τολμούν να ασκούν κριτική.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν βαδίζει απλώς στα χνάρια του κ. Όρμπαν. Κάνει φιλότιμη προσπάθεια να τον ξεπεράσει. Σημαντικό στη ζωή ο μαθητής να γίνεται καλύτερος από τον δάσκαλό του.