Πάνος Καμμένος: Επιστρέφει δριμύτερος στην επικαιρότητα, όπως φαίνεται από δυο Κυριακάτικα δημοσιεύματα που πέρασαν στα ψιλά

Το ένα είναι από το Documento, του Κώστα Βαξεβάνη, και σύμφωνα με αυτό, τελειώνει η «πολιτική σιωπή» για τον Πάνο Καμμένο.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά τις εκλογές σε εκδήλωση που οργανώνει το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Μελετών Εθνική Αναδημιουργία με αντικείμενο τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Τρίτη στις 6 το απόγευμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στο πάνελ θα είναι οι καθηγητές πανεπιστημίου Παναγιώτης Αλεξάκης, Πέτρος Σιούσουρας,

ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός, ο πρόεδρος του ΙΓΜΕΑ Νίκος Μαυραγάνης, εκπρόσωπος από την ΕΔΕΚ του Βάσου Λυσσαρίδη, ο εκπρόσωπος του PYD στην Ελλάδα Ιμπραήμ Μουσλέμ και ο πρέσβης της Αρμενίας Φάντει Τσαρτσογκλιάν.

Ο Πάνος Καμμένος και το Hammer από τον ΟΔΔΥ

Το δεύτερο δημοσίευμα, από το «Μπαμ της Κυριακής» έχει τον τίτλο «πίσω στον ΟΔΔΥ το Hammer του Καμμένου» και αναφέρεται στο θέμα της επισκευής και επιστροφής στον ΟΔΔΥ του υπηρεσιακού οχήματους που χρησιμοποιούσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δο δημοσίευμα, ο πρώην υπουργός Πάνος Καμμένος έχει βάλει σε μπελάδες το υπουργείο ΕΘνικής Άμυνας.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός είχε πάρει από τον ΟΔΔΥ το πανάκριβο τζιπ από τα κατασχεμένα του οχήματα, για λογαριασμό του υπουργείου.

Μάλιστα, με το τζιπ αυτό ο κ. Καμμένος είχε κάνει και θριαμβευτική εμφάνιση στο Μέγαρο Μαξίμου επί Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια μίλησε για την ανθρωπιστική κρίση.

Το Hammer τώρα πρέπει να επιστραφεί στον ΟΔΔΥ καθώς οι πληροφορίες λένε ότι είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Το πρόβλημα τώρα, που έχει η ηγεσία του υπουργείου, είναι ότι το πανάκριβο τζιπ χρειάζεται επικσευές αρκετών χιλιάδων ευρώ προκειμένου να επιστραφεί όπως παραδόθηκε από τον ΟΔΔΥ και το υπουργείο δεν θέλει να χαλάσει ούτε ευρώ για το συγκεκριμένο όχημα.