Παναγιωτόπουλος: Λάστιχα από την Τουρκία αν… υπάρχει ανάγκη – Τι και γιατί είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ότι μπορεί να αγοράζουμε τουρκικά ελαστικά

ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά στην ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας για τα λάστιχα από την Τουρκία, που μπορεί να αγοράζονται από επείγουσα ανάγκη.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στις δηλώσεις του για το ελληνικό UAV αναφέρθηκε σε «αγοραπωλησίες λάστιχων στα σύνορα»

υποστήριξε ότι είναι «πιθανόν κάποιος ευρισκόμενος σε μία επείγουσα ανάγκη μπορεί να πάει και δίπλα στην Τουρκία να πάρει καμία ρεζέρβα για κανένα τζιπ».

Η φράσεις του, περιέχονται στην ομιία του υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου, όπως διανεμήθηκε επίσημα από τη Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Βεβαίως δεν συνηθίζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να αφήνει αιχμές ότι ενδέχεται στρατιωτικοί να πηγαίνουν στην Τουρκία για να αγοράσουν ελαστικά για καμιά ρεζέρβα για κανένα τζιπ, όπως το αιτιολόγησε. Και κυρίως αυτό να το θεωρεί τόσο φυσιολογικό ώστε να το αναφέρει και στην Βουλή.

Το Armyvoice.gr, πέρυσι είχα αποκαλύψει ότι πράγματι, βρέθηκαν λάστιχα τουρκικής κατασκευής σε στρατιωτικά οχήματα. Μάλιστα είχαμε δημοσιεύσει και τις σχετικές φωτογραφίες, χωρίς να αποκαλύψουμε σε ποια περιοχή ήταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Τουρκικά ελαστικά “φοράει” ο Ελληνικός Στρατός! ΦΩΤΟ

Η αναφορά του έγινε γιατί λίγο νωρίτερα ο Κυριάκος Βελόπουλος στην ομιλία του είχε δηλώσει: «Μιλάμε για τον ελληνικό στρατό, που χρησιμοποιεί τουρκικά ελαστικά. Ο στρατός μας παίρνει ελαστικά από την Τουρκία. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ αλλά το ελέγξατε; Για ποιο λόγο γίνεται αυτό;».

Η εξήγηση που έδωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος για τον λόγο που ενδεχομένως ο ελληνικός στρατός μπορεί να αγοράζει λάστιχα από την Τουρκία, ήδη έχει αρχίσει να γίνεται viral.

Παναγιωτόπουλος: Λάστιχα από την Τουρκία αν… υπάρχει ανάγκη