Καιρός Χριστουγέννων 2019: Η πρόγνωση από τον Τάσο Αρνιακό κάνει λόγο για καλοκαιρία – Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για την πρωτοχρονιά 2020

Καιρός Χριστουγέννων 2019: Καλός θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα και μάλιστα με θερμοκρασίες που θυμίζουν άνοιξη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Αν και είμαστε 10 ημέρες πριν τα κάλαντα και οι προβλέπεις δεν θεωρούνται ασφαλείς, εν τούτοις υπάρχουν ενδείξεις ότι μετά την κακοκαιρία Ετεοκλής που θα μας ταλαιπωρήσει σήμερα Σάββατο, ο καιρός θα βελτιωθεί και θα οδηγηθούμε σε Χριστούγεννα 2019 με ηλιοφάνεια.

Καιρός Χριστουγέννων 2019 από τον Τάσο Αρνιακό

 

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι καλός, χωρίς μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και χωρίς χιόνια.

«Παρόλο που είναι σχετικά ακόμη νωρίς για την ημέρα των Χριστουγέννων, όλα τα προγνωστικά στοιχεία, όχι μόνο στη χώρα μας, δείχνουν ότι μέχρι τις 22, 23, 24 και ανήμερα των Χριστουγέννων να έχουμε πανευρωπαϊκή καλοκαιρία.

Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν τον καιρό να κυλά ομαλά και μάλλον πιο ζεστό από τα κανονικά», είπε χαρακτηριστικά στο δελτίο καιρού ο Σάκης Αρναούτογλου.

Καιρός: Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά 2020

Καιρός πρωτοχρονιά 2020: Οι μετεωρολόγοι βλέπουν κακοκαιρία για την επόμενη εβδομάδα των των Χριστουγέννων.

Το βαρομετρικό χαμηλό που θα κινηθεί πάνω από τη χώρα μας θα προκαλέσει ισχυρές βροχές στα πεδινά και πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, αλλά ακόμα και σε ημιορεινές, ίσως και πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε πολλές περιοχές της χώρας ντυμένες στα λευκά.

Βεβαίως οι μετεωρολόγοι κρατούν επιφυλάξεις για αυτή την πρόγνωση, η οποία είναι μακροχρόνια κι έτσι επισημαίνουν ότι δεν μπορεί να είναι ασφαλής.

 

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»