Κρίση πανικού συνδικαλιστών Στοχοποιούν δημοσιογράφο Απάντηση ΕΣΗΕΑ ΠΟΜΕΝΣ: Οι συνδρομές των στρατιωτικών γίνονται αγωγές και εξώδικα
Πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας

ΠΟΜΕΝΣ: Οι συνδρομές των στρατιωτικών γίνονται αγωγές και εξώδικα – Νέα Παραίτηση με αποκαλυπτικά στοιχεία για την «δράση» των συνδικαλιστών 

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η νέα παραίτηση μέλους της ΠΟΜΕΝΣ για το πώς χειρίζονται τα χρήματα που παίρνουν από το υστέρημα των συναδέλφων τους οι συνδικαλιστές της συγκεκριμένης παράταξης.

Ο πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Αντιπροεδρίας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΜΕΝΣ καταγγέλει ότι αυτά τα χρήματα αντί να αξιοποιούνται υπέρ της θεσμικής εκπροσώπησης των στρατιωτικών πηγαίνουν σε μηνύσεις, αγωγές και εξώδικα σε συναδέλφους στρατιωτικούς αλλά και σε δημοσιογράφους.

Στην επιστολή του που απευθύνει στον πρόεδρο Δημήτρη Ρώτα και στο ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ επικρίνει επίσης τα πειθαρχικά συμβούλια που στήνονται με ευκολία και με οποιαδήποτε αφορμή.

Δείτε τις σοβαρές καταγγελίες στην επισοτλή παραίτησης

 

Προς: Πρόεδρο & Δ.Σ. ΠΟΜΕΝΣ
Αγαπητέ Πρόεδρε & Δ.Σ

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να ενημερώσω εσάς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. ότι μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου σήμερα 21 Νοεμβρίου 2019, από την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Αντιπροεδρίας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΜΕΝΣ, με άμεση ισχύ.

Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμβάλω στην μεγάλη προσπάθεια του έργου της Αντιπροεδρίας, με μπροστάρη πάντα τον Αντιπρόεδρο και εξαίρετο φίλο Θωμά Ντιντιό, αφιερώνοντας αρκετές εργατοώρες για την ανάδειξη της Ομοσπονδίας, αλλά και για το έννομο συμφέρων των συναδέλφων που εκπροσωπούμε

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Αναπληρωτής Γραμματέας της Αντιπροεδρίας, διετέλεσα τα καθήκοντα μου με κάθε νομιμότητα και διαφάνεια και ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα:

-Με Σύσταση του Πειθαρχικού ΠΟΜΕΝΣ για το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΛ και δρομολόγηση πειθαρχικής διαδικασίας (που ακόμα δεν βρίσκω για ποιο λόγο έγινε!!!! ).

-Με την αντικατάσταση του Αντιπροέδρου Δημοσίων Σχέσεων λόγο μη επίτευξης στόχων,( όπου θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο συνέβαινε).

Επίσης με βρίσκουν εντελώς αντίθετο οι μηνύσεις, οι αγωγές και τα εξώδικα σε συναδέρφους αλλά και σε δημοσιογράφους , με τα χρήματα που μας δίνουν τα μέλη μας για να λειτουργήσει η θεσμική εκπροσώπηση.

Είμαι υποχρεωμένος λόγω των υψηλών αρχών που με διέπουν να αναλάβω το μέρος τον ευθυνών που μου αναλογούν.

Απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου για διαρκή επιτυχία στην Ομοσπονδία και στα νέα μέλη της Αντιπροεδρίας.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Ξανθόπουλος
Μέλος Δ.Σ. Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.