Νέα στοιχεία για το επεισόδιο Στεφανή – Αρχηγού Λιμενικού παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του κορυφαίου πολιτικού συντάκτη Γιώργου Παπαχρήστου

Την ώρα που δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή αναφορικά με τα ερωτήματα που θέσαμε σχετικά με το επεισόδιο που φέρεται ότι σημειώθηκε μεταξύ του ΥΦΕΘΑ και του Αρχηγού Λιμενικού,

ο Γιώργος Παπαχρήστος έρχεται να προσθέσει τις δικές του πληροφορίες, επικαλούμενος κι αυτός ως πηγές αυτόπτες μάρτυρες.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που πρώτο δημοσίευσε το Armyvoice.gr στις 18 Νοεμβρίου,

κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την εποπτεία του Αιγαίου αναφορικά με το προσφυγικό, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος παρουσίασε κάποια στοιχεία από τις δυνατότητες που έχει η ελληνική ακτοφυλακή,

λέγοντας ότι η καθυστέρηση στην απόκτηση drones επηρεάζει σημαντικά τις δυνατότητες επιτήρησης των προσφυγικών ροών στα θαλάσσια σύνορά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στεφανής: Αποκάλυψη βόμβα για «τρύπα» την εθνική μας άμυνα στο Αιγαίο

Αυτό φαίνεται να προκάλεσε την άμεση αντίδραση του υφυπουργού και συντονιστή για το προσφυγικό Αλκιβιάδη Στεφανή.

Τα όσα μας περιγράφουν οι πηγές μας, οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, κρατήθηκαν μυστικά για να μην βγει αρνητική εικόνα για την κυβέρνηση.

Το θέμα ωστόσο παίρνει διαστάσεις και διαδίδεται από στόμα σε στόμα, καθώς πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν σοκαρισμένοι από όσα έγιναν μπροστα στα μάτια τους μεταξύ του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και του Αρχηγού του Λιμενικού αντιναύαρχου Κλιάρη.

Η συζήτηση ήταν έντονη και οι διάλογοι με τα ….γαλλικά όπως μας μεταφέρθηκαν μάλλον δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε κείμενο.

Στο ρεπορτάζ μας θέταμε ορισμένα πολύ σοβαρά ερωτήματα, τα οποία παραμένουν αναπάντητα. Διαβάστε τα κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος έρχεται να φωτίσει κάποιες λεπτομέρειες, όπως ότι αυτός που παρενέβη μεταξύ των δυο ανδρών ήταν ο πρωθυπουργός ο οποίος ζήτησε να πέσουν οι τόνοι.

Ακούστε το ηχητικό από την εκπομπή του Γιώργου Παπαχρήστου και πώς περιγράφει το επεισόδιο.

Εμείς πάντως θα εξακολουθήσουμε να περιμένουμε και την άποψη του υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή.

 

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»