Κομάντο του Αττίλα στο Αιγαίο! Μην θορυβείτε και ξυπνήσει το ΓΕΕΘΑ, το οποίο βλέπει ως εχθρούς τους Έλληνες δημοσιογράφους, αποκλείοντάς τους από τις ασκήσεις

Την ώρα που οι Τούρκοι έχουν βγει και αλωνίζουν στο ελληνικό κοινό στήντας επικοινωνιακά παιχνίδια, το ΓΕΕΘΑ κοιμάται με τα τσαρούχια και στοχοποιεί δημοσιογράφους για να μην μεταδώσουν εικόνες από τις Ένοπλες Δυνάμεις που θα προβάλλουν την ισχύ τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΓΕΕΘΑ «έκαψε» στην κυριολεξία την ευκαιρία της άσκησης «Παρμενίων 2019», απαγορεύοντας σε δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν και να μεταδώσουν εικόνες με τα πρώτα Kiowa και τα NH-90 ενταγμένα σε άσκηση.

Επέτρεψε όμως στους μουφτήδες του Έβρου να την παρακολουθήσουν και να βγάλουν όσες και όποιες εικόνες αυτοί επιθυμούν….

Στη συνέχεια για όσους το θυμούνται προχώρησε και στην ταφόπλακα, αφού από μόνο του το ΓΕΕΘΑ διά των εκπροσώπων του διέδωσε πληροφορίες για φρεγάτα που προσάραξε σε αβαθή, ενώ η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά; Μα επειδή βλέπουμε την τουρκική προπαγάνδα που στοχεύει στο να εμπεδώσει στην ελληνική και την κυπριακή κοινή γνώμη την αίσθηση του άτρωτου Τούρκου μαχητή.

Βλέπουμε πώς κινούνται οι Τούρκοι με τους δημοσιογράφους στη χώρα τους και πώς κοιμάται το ΓΕΕΘΑ, αφήνοντάς τους άπλετο χώρο να δράσουν.

Ο τουρκικός Τύπος έχει ξεκινήσει διαδικτυακές ψυχολογικές επιχειρήσεις ξεκίνησε ο τουρκικός Τύπος τις οποίες τις καταπίνουμε αμάσητες στην Ελλάδα και κάποιοι σπεύδουν να προβάλλουν την τουρκική προπαγάνδα που μόνο σκοπό έχει να δημιουργήσει κλίμα εκφοβισμού στην χώρα μας.

Μάλιστα η η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ από ειδικές μονάδες του τουρκικού στρατού στην περιοχή της Φώκαιας, στον κόλπο της Σμύρνης.

Συγκεκριμένα παρουσιάζει εικόνες από εκπαίδευση μονάδων τούρκων κομμάντο τις οποίες χαρακτηρίζει ως βασική συνιστώσα του τουρκικού στρατού, οι οποίες βρίσκονται στα παράλια της Σμύρνης στο παραθαλάσσιο χωριό Φώκαια (Foca).

Μην θορυβείτε και ξυπνήσει το ΓΕΕΘΑ

To δημοσίευμα αναφέρει προκλητικά πως ομάδες της συγκεκριμένης μονάδας κομάντο ήταν μερικές από τις πρώτες που προσγειώθηκαν στην Κύπρο κατά τη διάρκεια «της ειρηνευτικής επιχείρησης»,

όπως αποκαλεί την εισβολή του Αττίλα στο νησί το 1974 και εμπλέκονται σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις τόσο στην Τουρκία όσο και στη Συρία.

«Πραγματοποιούμε καταδρομικές επιχειρήσεις, εκκενώσεις μη-μαχητών, παρέχουμε ανθρωπιστική βοήθεια και παρόμοιες δραστηριότητες.

Τα στρατεύματά μας εργάστηκαν στην Κυπριακή ειρηνευτική επιχείρηση στο Σιρνάκ όπου διεξάγονται αντιτρομοκρατικές ενέργειες εναντίον της τρομοκρατικής ομάδας του ΡΚΚ.

Στην Αλβανία για ανθρωπιστική βοήθεια, ως ειρηνευτική δύναμη στο Κοσσυφοπέδιο, ως δύναμη εκκένωσης πολιτών στη Λιβύη και Λίβανο και ως υποστηρικτική ομάδα εργασίας στο Αφγανιστάν , δήλωσε ο Τούρκος στρατιωτικός Bülent Özarslan.

Επί του παρόντος, αναφέρει η Sabah, αναπτύσσονται στο Χακκάρι για αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις, στη Συρία αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου βρίσκονται τα τουρκικά πλοία και γεωτρύπανα.

Δείτε το βίντεο με τους Τούρκους κομάντο

Tough training for Turkish military's elite Marines

Turkey's Amphibious Marine Brigade offers a glimpse into its excruciating training for cadetshttp://sabahdai.ly/r4cd25

Gepostet von DAILY SABAH am Mittwoch, 27. November 2019

 

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»

Προηγούμενο άρθροΕρντογάν σε Μακρόν: «Κοίτα τον δικό σου εγκεφαλικό θάνατο»
Επόμενο άρθροΓιορτή σήμερα 30 Νοεμβρίου Εορτολόγιο Ποιοι γιορτάζουν 1 Δεκεμβρίου
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).