Γιορτή σήμερα 29 Μαϊου Ποιοι γιορτάζουν ΕΜΥ Καιρός Αθήνα Καιρός σήμερα 14 Νοεμβρίου Πρόγνωση καιρού Πέμπτη 14/11 Meteo Δεκαπενταύγουστος: Αλλάζει ο καιρός από σήμερα βροχές και χαλάζι Meteo Καιρός γιορτή σήμερα 18 Ιανουαρίου με βροχές και καταιγίδες

Καιρός σήμερα 14 Νοεμβρίου Πρόγνωση καιρού 14/11 Meteo – Πότε φεύγουν οι καταιγίδες και η κακοκαιρία Βικτώρια που σαρώνει τη χώρα

Καιρός σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου: Βροχές ή καταιγίδες με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση το απόγευμα, περιμένουμε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019.

Πρόγνωση καιρού Πέμπτη 14/11 Meteo

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στα δυτικά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Καιρός σήμερα 14 Νοεμβρίου Η θερμοκρασία θα κυμανθεί

  • στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 16 βαθμούς,
  • στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 19,
  • στην Ήπειρο από 9 έως 19 βαθμούς,
  • στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 22,
  • στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 21 βαθμούς,
  • στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 23 βαθμούς,
  • στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 20,
  • και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ, αλλά βαθμιαία στα βόρεια πελάγη θα εξασθενήσουν, ενώ στα νότια πελάγη θα στραφούν σε δυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Καιρός σήμερα Πέμπτη 14Νοεμβρίου σε Αττική και Θεσσαλονίκη

 

Πρόγνωση καιρού 14/11 Meteo: Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 15 έως 21 βαθμούς.

Καιρός σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου: Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών τις έως το μεσημέρι.

Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.