Γκρουπ Χριστουγέννων 2019: Το ΓΕΕΘΑ κατάφερε να ενημερώσει

Γκρουπ Χριστουγέννων 2019: Το ΓΕΕΘΑ κατάφερε να ενημερώσει Επιτελεία και Μονάδες – Πρόκειται σίγουρα για το θαύμα της εορταστικής περιόδου

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση κι ενώ οι ημερομηνίες για τα γκρουπ χριστουγέννων  έχουν ήδη ανακοινωθεί δια μέσω του Τύπου, ενημερώθηκαν τελικά χθες οι Μονάδες και από την επίσημη οδό.

Πολά στελέχη αλλά και γονείς στρατευσίμων είχαν εκφράσει στο Armyvoice.gr την ανησυχία τους γιατί ενώ είχαν διαβάσεις τις ημερομηνίες, δεν μπορούσαν να αιτηθούν την πολυπόθητη άδεια, και κυρίως δεν μπορούσαν να κλείσουν εισιτήρια, με αποτέλεσμα να τα βλέπουν μέρα με τη μέρα να ανεβαίνουν στα ύψη.

Ψάξαμε να δούμε τι έχει γίνει, καθώς τα γκρουπ είχαν γίνει γνωστά από το υπουργείο την περασμένη εβδομάδα.

Τελικά μάθαμε ότι χθες το βράδυ πήγε το σήμα στις μονάδες κι έτσι από σήμερα θα μπορούν να ρυθμίσουν την άδειά τους επιλέγοντας γκρουπ χριστουγέννων 2019 και να προγραμματίσουν τι θα κάνουν τις γιορτές.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά φαίνεται ότι αφενός το ΓΕΕΘΑ λειτουργεί με τον …«αραμπά» και αφετέρου παρά τα περισπούδαστα λόγια για μέριμνα υπέρ του προσωπικού, οι πράξεις άλλα δείχνουν.

Γιατί η μέριμνα για το προσωπικό δεν είναι δυο καλά λόγια κι ένα χτύπημα στην πλάτη. Είναι και πρέπει να αποδεικνύεται καθημερινά με πράξεις που να δείχνουν το ενδιαφέρον.

Χιλιάδες οικογένειες κρέμονται από την επίσημη ανακοίνωση για τα γκρουπ χριστουγέννων  για να προγραμματίσουν τη ζωή τους. Κάποτε πρέπει αυτό να γίνει αντιληπτό.

Γκρουπ Χριστουγέννων 2019: Ημερομηνίες

Φέτος, τα  Γκρουπ για την Άδεια  του 2019 είναι τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Α’ Εορταστική περίοδος: Από 19 έως 26 Δεκεμβρίου 2019

Β’ Εορταστική περίοδος: Από 28 Δεκεμβρίου 2019 έως 4 Ιανουαρίου 2020.

Κοινή ημέρα και για τα δύο γκρουπ Χριστουγέννων 2019 η 27η Δεκεμβρίου