Επίδομα Παιδιού Α21 ΟΠΕΚΑ Τι ώρα μπαίνει στα ΑΤΜ - Προνοιακά επιδόματα ξεκινάει την Δευτέρα η καταβολή, από σήμερα τα χρήματα στους λογαριασμούς

Επίδομα Παιδιού Α21 ΟΠΕΚΑ - Προνοιακά επιδόματα

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες καταβάλλονται μια σειρά από επιδόματα και παροχές στις παρακάτω ημερομηνίες:

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου: Καταβάλλεται το επίδομα Παιδιού, Τα προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα.

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου: ο ΟΠΕΚΑ καταβάλλει το ΚΟινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ, το Επίδομα Ενοικίου το Επίδομα στέγης το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και σύνταξη υπερηλίκων, και το επίδομα Ομογενών.

Λόγω του ότι μεσολαβεί Σαββατοκύριακο και η προηγούμενη εργάσιμη είναι σήμερα, πολλοί θα αρχίσουν να βλέπουν από νωρίς οτ βράδυ τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

 

Τι ώρα μπαίνει στα ΑΤΜ 

Επίδομα Παιδιού Α21 ΟΠΕΚΑ - Προνοιακά επιδόματα: 

Το ερώτημα που πολύ συχνά θέτουν στο Armyvoice.gr οι αναγνώστες του, είναι τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα.

Και το ερώτημα τίθεται  γιατί, όλοι περιμένουν να πάρουν χρήματα έστω και λίγες ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία πληρωμής.

Πολλές φορές λόγω της αργίας του Σαββατοκύριακου, τα χρήματα εμφανίζονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων το βράδυ της Παρασκευής, που είναι η προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Η απάντηση που μας έδωσαν στο ερώτημα, είναι ανάλογα με την τράπεζα. Είναι θέμα των τραπεζών τι ώρα θα εμφανίσουν τα ποσά στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Συνήθως ξεκινούν λίγο μετά τις 6 και μισή το απόγευμα και φθάνει μέχρι τις 8 ή και μερικές φορές και τις 9 το βράδυ, χωρίς βέβαια να είναι και 100% βέβαιο ότι τηρούνται αυτές οι ώρες.