Χαμός σε πρωτοβάθμιο σωματείο στρατιωτικών της ΠΟΜΕΝΣ – Ζητούν παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να διορίσει προσωρινό διοικητικό συμβούλιο

Σε πρόσφατο άρθρο μας είχαμε φέρει στη δημοσιότητα καταγγελίες για ποινικές ευθύνες στην Ένωση Στρατιωτικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως παραιτήθηκε καταγγέλλοντας ότι ο ΓΓ της ενώσεως παραμένει στην θέση του ενώ έχει μετατεθεί έξω από τα γεωγραφικά όρια της Ένωσης.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο με τη μετάθεση του θα έπρεπε να έχει αυτοδίκαια διαγράφει από την Ένωση.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι η διοίκηση του Πρωτοβάθμιου είναι επταμελής , και ήδη τα τρία μέλη της έχουν υποβάλλει παραιτήσεις.

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ενώσεως κύριος Βερβεριδης Παναγιώτης προχώρησε σε ακόμη ένα βήμα γνωστοποιώντας μέσω του προσωπικού του προφίλ, σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης,

ότι κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Δράμας αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης του Σωματείου, αφού όπως υποστηρίζει με τη μετάθεση του ΓΓ έχει πλέον χαθεί η δεδηλωμένη. Το κείμενο που δημοσιοποίησε ο Παναγιώτης Βερβεριδης είναι το παρακάτω.

«Επειδή το τελευταίο διάστημα γίνομαι αποδέκτης πολλών ερωτημάτων αλλά και ανησυχιών απο διάφορα μέλη τα οποία είναι εγγεγραμμένα στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ( ΕΣΠΕΑΜΘ)

Ένωση στην οποία ανήκω και εγώ ως απλό μέλος και υπηρετούμε στην Γεωγραφική περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν ανήκω εδώ και καιρό στο Δ.Σ. της ΕΣΠΕΑΜΘ για λόγους ηθικής αλλά και νομιμότητας.

Ως απλό μέλος λοιπόν της Ένωσης θεωρώ υποχρέωση να ενημερώσω πως μετά από σειρά παραιτήσεων μελών του Δ.Σ της Ένωσης η Ένωση αποτελείται στο σύνολο της από 4 μέλη στο Δ.Σ ένα εκ των οποίων συνεχίζει και ασκεί χρέη Γενικού Γραμματέα

την στιγμή που έχει πάρει μετάθεση εδω και μήνες εκτός γεωγραφικών ορίων της Ένωσης, πράγμα που σημαίνει πως ίσως έχει χάσει την δεδηλωμένη

αλλά και την δυναμική ώστε να μην μπορούν να παίρνονται αποφάσεις, αλλά και όποιες αποφάσεις τυχών παρθούν από το εναπομείναν Δ.Σ.

απο εδώ και στο εξής να μην έχουν στοιχεία νομιμότητας με αποτέλεσμα να εμπίπτουν στο Πειθαρχικό Δίκαιο.

Να τονίσω πως έχει κατατεθεί στο Μονομελες Πρωτοδικείο Δράμας που είναι και η έδρα της Ένωσης Αίτηση Διορισμού προσωρινής διοίκησης σωματίου.»

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»