700 ΣΕ: Τι λύσεις έδωσε ο Αντώνης Οικονόμου σε εκκρεμή θέματα

700 ΣΕ: Η φροντίδα για το προσωπικό ξεκινά από την ….«Καλλιόπη» – Η επίσκεψη του ΓΓ Αντώνη Οικονόμου φέρνει βελτίωση των συνθηκών

Μπορεί ο τίτλος να μοιάζει αστείος, ωστόσο το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς αρχής γεννομένης από τις συνθήκες υγιεινής, φαίνεται το ενδιαφέρον που έδιξε ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Οικονόμου για τους εργαζόμενους στο 700 ΣΕ.

Πριν από λίγες ημέρες το Armyvoice.gr έτυχε να βρίσκεται εκεί την ημέρα που ο ΓΓ του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου έκανε ενημερωτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του 700 ΣΕ στην ΚΟΠΗ στον Πειραιά και τότε είχαμε γράψει:

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Διοικητής του 700 ΣΕ Συνταγματάρχης Ζήκος ενημέρωσε τον ΓΓ ΥΠΕΘΑ για την αποστολή, το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητες του εργοστασίου.

Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα έκανε η πρωτοβουλία του κ. Οικονόμου να γίνουν βελτιώσεις στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα του προσωπικού,

το οποίο αποτελείται περίπου από 400 ένστολα στελέχη και 150 άτομα πολιτικό προσωπικό.

Η πρωτοβουλία έχει να κάνει με την βελτίωση των συνθηκών υγιεινής στις κτιριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι ιδιαίτερα παλαιές.

Στο πλαίσιο αυτό υποσχέθηκε να διατεθούν κονδύλια για «λίφτινγκ» (βαψίματα, εξαερισμός κλπ) και για βελτίωση των συνθηκών υγιεινής.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης δόθηκε η ευκαιρία στον κ. Οικονόμου, για ιδιαίτερη συνομιλία και ανταλλαγή απόψεων με το προσωπικό του εργοστασίου πολιτικό και στρατιωτικό.

Μέσα σε λίγότερο από ένα μήνα μαθαίνουμε ότι ήδη έχουν εγκριθεί τα κονδύλια και ξεκινούν οι εργασίες βελτίωσης των χώρων από τις τουαλέτες ή όπως συνηθίζεται να λέγεται στην στρατιωτική αρκό από την «Καλλιόπη».

Σύντομα ελπίζουμε να έχουμε και νεώτερα για κάποιες ευκαιρίες που τέθηκαν στον ΓΓ από τον διοικητή Σχη Ζήκο και δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες.