16η Μεραρχία: Ο υποστράτηγος Ιλαρίδης και η εικόνα των στελεχών 16η Μεραρχία στρατιωτικοί γιατροί Μαράσια

16η Μεραρχία: Ο υποστράτηγος Ιλαρίδης και το πρόβλημα με την εικόνα των στελεχών που διοικεί – Η απαράδεκτη συμπεριφορά στελέχους σε ζωντανή μετάδοση

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στον τοπικό πληθυσμός του Έβρου η εικόνα που βγάζει στέλεχος του Στρατού Ξηράς, το οποίο προσφάτως απέτυχε να εκλεγεί δήμαρχος, αλλά εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον Τύπο του Έβρου, ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον υποστράτηγο Ιλαρίδη είναι η συμπεριφορά των στελεχών του και η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω και μάλλον δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Ο ίδιος ο υποστράτηγος Ιλαρίδης φέρεται να απαιτεί πειθαρχία και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή και θετική “εικόνα” του στρατεύματος στην τοπική κοινωνία.

Ωστόσο αυτό δεν επιτυγχάνεται με συμπεριφορές όπως του αρχιλοχία Σκινδρή, ο οποίος τελεί υπό τις διαταγές του στρατηγού, καθώς υπηρετεί στην 16η Μεραρχία.

Ο αρχιλοχίας σύμφωνα με το www.evros-news.gr φέρεται να πρωταγωνίστησε σε επεισόδια που σημειώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διδυμοτείχου, της πόλης που έχει την έδρα της η 16η Μεραρχία.

Όπως χαρακτηριστικά περιγράφει το δημοσίευμα, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θόδωρος Σκίνδρης, ο οποίος όταν στο τέλος επικράτησε χαμός και η κατάσταση ξέφυγε εκατέρωθεν,

με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστο Τοκαμάνη, τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και την Αντιδήμαρχο Στέλλα Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη

να ανταλλάσσουν βαριές, υβριστικές εκφράσεις και οι δυο πρώτοι παραλίγο να έρθουν στα χέρια, πήρε μέρος και ο ίδιος ουρλιάζοντας κυριολεκτικά.

Την στιγμή που η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας αλλά και των υπολοίπων, απέφυγε να αναμιχθεί, ο κ.Σκίνδρης κινήθηκε προς το μέρος του κ.Τοκαμάνη, του φώναζε διάφορα και έκανε χειρονομίες, σε ζωντανή μετάδοση από την ιστοσελίδα didymoteicho.net.

Μπορείτε να δείτε και στο τέλος του σχετικού video στα δυο τελευταία λεπτά την κατάσταση την ώρα που αρχίζει να παρεκτρέπεται:

Το video έχει γίνει ήδη viral και μαζί η αρνητική εικόνα που δημιουργείται για τα στελέχη από την 16η Μεραρχία στην περιοχή. Μήπως θα πρέπει να υπάρξει κάποια παρέμβαση;