Έβρος: Ταξίαρχος - πιστολέρο θέτει σε κίνδυνο στρατιώτες (;) Στρατιωτικός πυροβόλησε εν ψυχρώ το σκύλο της γειτόνισσας Φαρ Ουέστ η Καλλιθέα - Πυροβολισμοί - Εκτέλεσαν άνδρα εν ψυχρώ
ΦΩΤΟ αρχείου

Στρατιωτικός πυροβόλησε εν ψυχρώ το σκύλο της γειτόνισσας – Σοβαρή καταγγελία έρχεται από τον Έβρο για ΕΠΟΠ στο Κουφόβουνο

Μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία έρχεται από τον Έβρο για ΕΠΟΠ ο ποίος έκανε χρήση όπλου με σκοπό  να δολοφονήσει ένα σκυλί.

Το περιστατικό σύμφωνα με το www.evros-news.gr συνέβη στο χωριό Κουφόβουνο του Διδυμοτείχου. Εκεί υπηρετεί ο συγκεκριμένος ΕΠΟΠ.

Δίπλα στο σπίτι που νοικιάζει ο στρατιωτικός διαμένει μια  73χρονη γυναίκα με το σκυλάκι, το οποίο μπήκε στην αυλή της και το σκότωσε με καραμπίνα, σύμφωνα με όσα έγραψε η σελίδα “ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΖΩΑ” στο facebook.

Η 16η Μεραρχία οφείλει να διερευνήσει το περιστατικό και να οδηγήσει τον δολοφόνο στο δικαστήριο για να του αποδοθούν οι ποινές που αξίζει.

Ελπίζουμε ο Αρχηγός ΓΕΣ να διατάξει άμεσα τη διερεύνηση, αν και το περιστατικό φέρεται να έχει σμβεί στις 13 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα η σελίδα “ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΖΩΑ”  αναφέρει:

Ένας άνθρωπος σαν όλους εμάς αφαίρεσε τη ζωή ενός μικρού τετράποδου φίλου μας..με τα χέρια του με ένα όπλο..πατώντας τη σκανδάλη σημαδεύοντας από λίγα μέτρα με την καραμπίνα του .. μιας ολομόναχης γυναίκας 73 χρόνων ..χωρίς κανένα φραγμό..χωρίς κανένα φόβο..

Ο στρατιωτικός πυροβόλησε εν ψυχρώ και πήγε για δουλειά

Αυτός ο κύριος πυροβόλησε, έφυγε, γύρισε σπίτι του κ πήγε στη δουλειά του κανονικά..ένας άνθρωπος ένστολος με όρκο κ τιμή υπέρ τις πατρίδας μας; Και ότι άλλο συνεπάγεται σε αυτό..

Αυτή, μόνη γριά γυναίκα που ούτε το σπίτι ούτε τα χρόνια της δεν σεβάστηκε..

΄Εχασε το μικρό της φίλο..το είχε σαν παιδί της..της κρατούσε συντροφιά μαζί με την μαμά του μια μικρή σκυλίτσα…ήταν η οικογένεια της..δεν είχε αξιώματα..δεν φορούσε καμιά στολή ούτε είχε γαλόνια..

Ο μικρός σκυλάκος 4-5 κιλά όλα κι όλα, έπαιρνε κ έδινε αγάπη.. κουνούσε την ούρα του φιλικά σε όλους .. για να πάρει ένα χάδι..λίγο αγάπη..ήταν εκεί στην αυλή μαζί με τη μαμά του..μια μικρή χαριτωμένη σκυλίτσα..΄

Ηταν ο άντρας του σπιτιού…δεν ήθελε πολλά πράγματα..λίγο φαγητό..λίγο αγάπη..τη μαμά του..ήθελε κ είχε κάθε δικαίωμα να ζήσει..δεν ενοχλούσε κανέναν..δεν είχε φωνή αλλά μια ψυχή γεμάτη αγάπη κ δύο ματάκια γεμάτα καλοσύνη..

Η γιαγιούλα άκουσε το μπαμ, άκουσε το σκυλάκι να σκούζει και να τρέχει τρεκλίζοντας στην αυλή της, για να ξεψυχήσει στην αγκαλιά της, είδε τον στρατιωτικό να την βλέπει με την καραμπίνα στα χέρια του,

ένοιωσε του κουταβάκι της να την κοιτάζει εκλιπαρώντας την να μην το αφήσει να σβήσει μα η γιαγιά δεν μπορούσε να το βοηθήσει..μέσα στο ίδιο της το σπίτι..

στην αυλή που μαζί με τη μαμά του έτρεχαν από χαρά τα απογεύματα..για χάδια κ λίγο παιχνίδι..αθώες ψυχούλες γεμάτες από αγάπη..

Δεν μπορεί η μόνη γιαγιά να πιστέψει αυτό που έγινε..κανένας μας δεν μπορεί.. εξάλλου μια γυναίκα 73 χρόνων έχει ζήσει σε άλλες εποχές σε εκείνες που οι γείτονες ήταν οικογένειά μας..μας δίνανε κ καμία ντομάτα από το μπαξέ..

κ φυσικά δεν οπλοφορούσαν..μπορεί να έζησε ταραγμένες εποχές, αλλά όχι μέσα στο ίδιο της το σπίτι!!

Αυτοί είμαστε, ΆΝΘΡΩΠΟΙ γεμάτοι μίσος κ με άδειες ψυχές!!

Ξυπνήστε αφήστε τις οθόνες κ τις πολυθρόνες..αγαπήστε τη φύση κ τα ζώα..είναι τα μοναδικά που δεν θα μας προδώσουν ποτέ!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ κ σήμερα ήταν το σκυλάκι της γιαγιάς ο μικρός Μπόμπης..αύριο όμως μπορεί να είσαι εσύ..εγώ..τα παιδιά μας!!

Αντίο μικρέ φίλε μου!! ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι η φωνή μου θα οπλίσει το μεγαλύτερο όπλο που υπάρχει!! Αυτό της δικαιοσύνης κ αυτή μπορεί να αργεί αλλά όταν έρχεται λάμπει!!

Αντίο μικρέ μου φίλε ξεκουράσου!!
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ🐶🐶
Η μαμά σου σε ψάχνει – χωριστήκατε τόσο άδικα🐶🐶

Υ.Γ Κυριακή μεσημέρι 13/10/2019 σ’ένα μικρό χωριό του Διδυμότειχου