Σώμα Υπαξιωματικών: Πρόταση ενότητας από ΠΟΕΣ σε ΠΟΜΕΝΣ

Σώμα Υπαξιωματικών: Πρόταση ενότητας από ΠΟΕΣ σε ΠΟΜΕΝΣ – Να αφήσουν πίσω όσα τους χωρίζουν και να προχωρήσουν με όσα τους ενώνουν

Μήνυμα ενότητας μπροστά στο κοινό πρόβλημα απεύθυνε πριν λίγο εκ μέρους της ΠΟΕΣ ο Δημήτρης Μεθενίτης στην Ημερίδα της πρωτοβάθμις οργάνωσης των στρατιωτικών της Λάρισας που ανήκει στην ΠΟΜΕΝΣ.

Η ΕΣΠΕΛ τόλμησε να διοργανώσει Ημερίδα για τα προβλήματα των στελεχών με καυτό θέμα το Σώμα Υπαξιωματικών, ένα θέμα για το οποίο η ΠΟΜΕΝΣ έχει διαφοροποιηθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των οργανώσεων στρατιωτικών, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο πρόεδρος του ΣΑΣΤΥΑ.

Η ατμόσφαιρα στην ημερίδα είναι «ηλεκτρισμένη» καθώς, παρά το γεγονός της διαφωνίας με την ηγετική ομάδα της ΠΟΜΕΝΣ, είναι παρών ο Ηλίας Κολλύρης, ο οποίος όμως δεν δέχθηκε να τοποθετηθεί ούτε καν να απευθύνει ένα χαιρετισμό στην ημερίδα που διοργανώνει το πρωτοβάθμιο σωματείο της Ομοσπονδίας.

Αντίθετα, χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους όλων των εκπροσώπων των οργανώσεων της ΠΟΕΣ ο Δημήτρης Μεθενίτης, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε και πρόταση να γίνει μια ανάλογη ημερίδα και στην Αθήνα με συνδιοργανωτές της ΠΟΕΣ και την ΠΟΜΕΝΣ.

Κάλεσε τα στελέχη να αφήσουν τα μίση, τις αγωγές εναντίον των άλλων και την κακή τακτική που ακολουθεί η ηγετική ομάδα της ΠΟΜΕΝΣ και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό.

Η πρόταση κατατέθηκε, αλλά δεν έχει ακόμα απαντηθεί από την πλευρά της ΠΟΜΕΝΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σώμα Υπαξιωματικών: Παρουσία Τσουκαράκη η ημερίδα ΕΣΠΕΛ ΦΩΤΟ